Aydın’da çalışmalarını sürdüren AGC ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün iş birliğinde çocuklara yönelik Geleneksel Ramazan Çocuk Eğlencesi ve Kukla Festivali düzenlendi. Efeler ilçesindeki Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Sahnesi’nde düzenlenen etkinliğe İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, AGC Başkanı Ferdi Uzun ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Etkinliğe aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

“GAZETECİ PAYDAŞLARIMIZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”


Etkinlikte konuşan AGC Başkanı Uzun, “Sosyal sorumluluk projesi altında nasıl bir şey yapabiliriz diye düşündük. Kültür ve Turizm Bakanlığı bu tarz organizasyonlar yapıyor. Bu anlamda böyle iş birliği yaptık ve iyi ki de yapmışız. Salondaki enerji o kadar güzel ki çok mutlu olduk. İyi ki geldiniz.” diyerek herkese teşekkür etti.

KUKLA GÖSTERİSİ BEĞENİ TOPLADI


Konuşmaların ardından çocuklar ilk olarak şarkılar eşliğinde dans edip oyunlar oynadı. Akabinde sergilenen Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Kukla ve Karagöz Sanatçıları Umut Şafak Poyraz ve Bahadır Bıyıklı tarafından sunulan Hacivat ve Karagöz oyunu ile kukla gösterisi, büyük beğeni topladı. Ardından Sihirli Balon Sanatçısı Çitlembil, Bubble Show gösterisi yaptı. Etkinlikte çocuklar eğlenceli dakikalar yaşayarak unutulmaz bir gün geçirdi. Festival sonunda tüm çocuklara balon hediye edildi.