Aydın Gençlik Merkezi, haftaya Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sosyokültürel Faaliyetler Topluluğu ile birlikte Söke ilçesinde gerçekleştirilen kültür ve doğa gezisiyle başladı.

Nazilli’de yurt öğrencileri bağımlılığa dikkat çekti
Nazilli’de yurt öğrencileri bağımlılığa dikkat çekti
İçeriği Görüntüle

Gencler Sokede Tarih Ve Dogayla Bulustu A1D1C2Fca1940A97E98C126410Cab5Eb

Program kapsamında katılımcılar, tarihi dokusuyla dikkat çeken Eski Doğanbey Köyü’nü ziyaret etti. Ardından Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltası Milli Parkı bünyesinde yer alan Ziyaretçi ve Tanıtım Merkezi gezilerek bölgenin doğal zenginlikleri, biyolojik çeşitliliği ve koruma çalışmaları hakkında bilgi alındı.

Gencler Sokede Tarih Ve Dogayla Bulustu 1B89F4A31Aacb7Cc2Ad1D57E8C6C8680

Düzenlenen etkinlikle gençlerin hem Aydın’ın tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıması hem de doğa bilinci kazanması amaçlanırken, Aydın Gençlik Merkezi benzer kültürel ve sosyal faaliyetlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI