Karacasu'da korku büyük, kurumlar ilgisiz Karacasu'da korku büyük, kurumlar ilgisiz

Konuşmasında yerel yönetimler seçimlerinde yerel yönetimlerle ilgili fikirlerin yerine yerel yönetim dışı faktörlere göre hareket edildiği iddia eden Mehmet Erikmen'in kaybedilen seçimden genel hükümet politikalarını mı sorumlu tuttu yorumlarını beraberinde getirdi. Karacasu için yaptığı hizmetlerin gelecekte daha net anlaşılacağını ifade eden Erikmen, hazırladıkları 2024 yılı bütçesinin gerçekleşip gerçekleşmediğinin takipçisi olacaklarını dile getirdi. Erikmen'in, "Ülkeme, Aydın'a, Karacasu'ya bundan sonra da hizmetlerimizi devam ettireceğiz" şeklindeki sözleri siyasetin içinde kalmaya devam edeceği şeklinde yorumlandı.

"BAŞKANIMIZ, AĞABEYİMİZ BÜYÜKYAPICI'YI TEBRİK EDERİM"

"31 Mart Mahalli İdareler seçimleri ilçemizde demokratik bir şekilde gerçekleştirilmiştir" ifadeleriyle konuşmasına başlayan Erikmen, "Bizleri sevindiren tarafı ilçemizde hiç kimsenin burnu dahi kanamadan seçimlerin tamamlanmış olmasıdır. Karacasu seçmeninin seçimde ortaya koyduğu tercihi ve iradeyi saygıyla karşılıyor, kıymetli ağabeyimiz başkanımız Mustafa Büyükyapıcı'yı tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyorum. Seçim sonuçlar bugünden itibaren ilçe tarihimize gelecekte faydalanılması için not düşülecek şekilde bütün ülkede olduğu gibi ilçemizde siyasi partiler ve ilgililer başta olmak üzere basın mensupları ve merak edenler tarafından çok yönlü değerlendirilecektir" dedi.

Erikmen Bu Sozlerle Veda Etti Karacasu Icin Calismaya Devam Mesaji Verdi 460087 903A166A59Ef793E954284C0000Dac64

"YAPTIKLARIMIZ DAHA İYİ ANLAŞILACAK"

Sözlerini sürdüren Erikmen, "Seçmen tercihlerine ve söylemlerine bakılarak bir değerlendirme yapılacak olursa bu dönemdeki yerel yönetimler seçimlerinde yerel yönetimlerle ilgili fikirlerin yerine yerel yönetim dışı faktörlere göre hareket edildiği kabaca görülmektedir. Belediye başkanı olarak Karacasu'ya hizmet görevi bugün itibariyle sona ermiş olsa da Karacasu için gidecek yolumuz var. Kuşkusuz görev süremiz içinde yaptıklarımız bugünden ziyade gelecekte objektif bir şekilde değerlendirilecektir. Yapılmışlar ile yapılacakları birlikte kıyas imkanı bulacak olanların Karacasu'da her şeyin değiştiğini belediyecilikte çıtanın çok yükseklere taşındığını göreceklerine inanıyorum. Biz bütün kamu ve kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde çalışarak onların bütün istek ve arzularını karşıladık" şeklinde konuştu.

Erikmen Bu Sozlerle Veda Etti Karacasu Icin Calismaya Devam Mesaji Verdi 460087 4Abdcc7388338912Fc78114A3Dc4F2B8

BORÇ MİKTARINI PAYLAŞTI

Anlatmakta zorlandıkları bir konuya değinen Erikmen, "Saygıdeğer hemşehrilerim herkesin kaçırdığı bizlerin de anlatamadığımız bir konu var. Büyükşehir ayrı bir bütçeye, hizmete sahip, Karacasu Belediyesi ayrı bir bütçeye sahip, hizmete sahip. Bunu zamanla herkes daha iyi anlayacak. Biz bunu anlatamadık. Herkesin bütçesi farklı. Devlet baba, büyükşehir ağabey, ilçe belediyesi kardeş. Bunları inşallah bir gün ayırt edeceğiz. Ayırt ettiğimiz zaman da tercihlerimiz daha farklı olacak ve memleketimiz için daha güzel olacaktır. Bundan bir şüphem yok. 2019 yılında Mart ayında görevi devraldık. O günkü bütçemiz 11 milyon 764 bin 175 liraydı. Alacağımız 4 milyon 389 bin 578 liraydı. Borcumuz 2 milyon 566 bin liraydı. Bugün onaylanan bütçemiz 247 milyon 290 bin 960 lira. Borcumuz 9 milyon 498 bin, alacağımız 10 milyon 242 bin. Herkes bu bütçeleri anlatırken farklı şeyler söylüyor. Kulaktan dolma işler yapıyor. Bütçe gerçekleşen hareket kabiliyeti olan, işlevi olandır. Biz 2024 yılı sonunda bu 247 milyon bütçenin gerçekleşip gerçekleşmediğini Karacasulu hemşehrilerimiz adına siyaset adına takipçisi olacağız. Ben başkanımızın bu bütçeyi gerçekleştireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"YEDİYSEK CEBİMİZDEN HARCADIYSAK ÖMRÜMÜZDEN"

Yaptığı çalışmaları anlatan Erikmen, "Mahallelerimize yaptığımız hizmetler vatandaşlarımız tarafından görülmektedir. Belediyeye 11 araç kazandırdık. Dönemimizi EYT dönemine denk geldiği için 10 işçi 9 memur ve normal işçiler olmak üzere 34 kişiyi emekli ettik. Bu esnada kendimizi hiç düşünmedik. Zor şartlarda olsak da kendimize hiçbir makam aracı almadık. Yediysek cebimizden harcadıysak ömrümüzden kardeşlerim. Ben hemşehrilerimizin bunu bilmesini istiyorum. Buna uygun cümleler kurulmasını istiyorum. Kurmayanlar da bizim günahımızı alıyorlar onlara da teşekkür ediyorum. Kamunun bir kuruşuna tenezzül etmedik. Allah'ın izniyle biz vatandaşımıza hesabımızı pazar günü verdik, ahirette de vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"ASLOLAN KARACASU'DUR"

Konuşmasının son bölümünde teşekkür eden Erikmen, "2,5 yıllık görev süremizde benimle birlikte gece gündüz koşan ve hizmet üreten yönetici arkadaşlarımla birlikte bütün personelimize, ekibime, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, STK başkanlarına, il ve ilçe kamu kurum temsilcilerine, hizmetleri halkla ulaştırmaya katkı sağlayan basın görevlilerine, mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinin il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra bütün mensuplarına, her zaman uyum içinde birlikte çalıştığımız Cumhur İttifakı paylaşımız AK Parti'nin il ve ilçe yöneticileri ile birlikte tüm mensuplarına, kendilerine hizmet etme fırsatı veren ve bu onuru yaşatan Karacasulu hemşehrilerimin en küçüğünden en büyüğüne şükranlarımı sunuyorum. Ülkeme, Aydın'a, Karacasu'ya bundan sonra da hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Çünkü yeni bir seçim olmazsa devlet bizde. Devlet yatırımlarını başkanımla beraber biz takip edeceğiz. Hep beraber olacağız. Çünkü Karacasu bir tane, Aydın bir tane. Milli ve manevi ruhumuzu Karacasu'ya hizmet noktasında yansıtacağız. Biz bu görevi kucaklaşarak devrediyoruz. Seçimden sonra seçmenler nezdinde seçim zamanı olduğu gibi kimse kimsenin kalbini kırmasın. Çünkü küçük bir yerde yaşıyoruz. Herkes farklı bir şey söyleyecek. Bizim için konu ne? Cumhuriyet Halk Partili, Milliyetçi Hareket Partili, AK Partili, İYİ Partili olabilirsin. Ama bizim için aslolan şey Karacasulu olmaktır. Onun için başkanımla biz bu sinerji ve vizyonu ilerleyen günlerde de yaşayacağız, ilçemize de yaşatacağız. Teşekkür ediyorum. Bana her zaman her konu ulaşabilirsiniz. Devletle olan işlerinizde her zaman yanınızdada olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Hoş kalın, hoşçakalın, Allah'a emanet olun. Olan da hayır vardır. Hayrolsun inşallah" şeklinde konuşmasını tamamladı.

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK