Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci katıldı.

Aydınlı başkana önemli görev Aydınlı başkana önemli görev

YEREL YÖNETİMLER DAYANIŞMA İLE GÜÇLENİYOR

Başkan Çerçioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Bu önemli buluşmada yerel yönetimlerin karşılaştığı sorunlar ve özellikle dirençli kentler yaratma hedefiyle sürdürülen çalışmaların ele alındığı öğrenildi. Toplantı, yerel yönetimlerde dayanışmanın artırılması ve ortak projelerle halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesi adına önemli bir zemin oluşturdu.

CHP'li belediye başkanlarının Aydın buluşması, parti içinde yerel yönetim dayanışmasının güçlendirilmesi ve 2028'e giden süreçte sahadaki koordinasyonun artırılması yönünde önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ