Didim’de 2026 yılı esnafın temsilcileri açısından seçim yılı olacak.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası 10. Olağan Genel kurulu 8 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirilecek.

Polat Group Didim Belediyespor’dan kritik galibiyet: 3–0
Polat Group Didim Belediyespor’dan kritik galibiyet: 3–0
İçeriği Görüntüle

8 Şubat 2026 Pazar günü saat 10:00’de TŞOF Didim’deki dinlenme tesislerinde gerçekleştirilecek seçimli genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı takdirde bir hafta sonra aynı yer ve saatte yapılacak.

Didimde Odalarin Secim Tarihleri Belli Oldu 625369 3092F20Fad9C5A8E60E793488760Bb12

Didim’de bir başkan seçim ise 15 Şubat’ta olacak.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 12. Olağan Genel kurulu 15 Şubat Pazar günü saat 09:30’da Didim Gazi Ortaokulu toplanacak.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde bir hafta sonra yine aynı yer ve saatte yapılacak.

Her iki seçimli genel kurulda Didim’in esnafları ve şoförler gelecek 4 yılda odayı yönetecek başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçecek.

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odasında mevcut başkan Barış Şam ile Hayri Gör ve Soner Evren adaylığını açıkladı.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasınca mevcut başkanı Şerif Erul ile Bahri Yaba ve Erkan Kaya başkanlık için yarışacak.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN