Didim Yöresi Engelliler Derneği, ilçede yaşayan yabancı gönüllülerin oluşturduğu Helping Hands (Yardım Eden Eller) grubunun desteğiyle iki üyesinin daha hayatını kolaylaştırdı. Dernek çalışmalarına sürekli katkı sunan gönüllü grup, ihtiyaç sahibi iki engelli birey için manuel ve akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Didim Yoresi Engelliler Derneginden Helping Handse Tesekkur 683138 Ec2F48

"GÜÇLÜ BİR İŞ BİRLİĞİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Yapılan anlamlı bağışın ardından grup üyelerine teşekkür eden Didim Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Tuncer Kura, Helping Hands grubunun dernekle olan dayanışmasına dikkat çekti.

Başkan Kura açıklamasında şu ifadelerle teşekkür etti: "Didim Kent Konseyi Yabancı Gönüllüler Çalışma Grubu olan Helping Hands, her daim derneğimizin yanında yer alarak bizlerle güçlü bir iş birliği sürdürüyor.

Didim’de Mavişehir Taksi Durağı’na UKOME Kurulu’ndan onay
Didim’de Mavişehir Taksi Durağı’na UKOME Kurulu’ndan onay
İçeriği Görüntüle

Kocaman, güzel yürekli bu topluluğa; bugün de iki engelli arkadaşımız için gerçekleştirdikleri manuel ve akülü tekerlekli sandalye bağışından dolayı en içten duygularımızla teşekkür ederiz."

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN