CHP Didim İlçe Örgütünün danışma kurulu toplantısı Didim Belediyesi Sanat ve Gençlik Akademisinde gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, İl Başkan yardımcısı Aytaç Toker, İlçe yöneticileri, CHP’li belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını İlçe Başkanı Aşkın Atlı yaptı.
Atlı konuşmasında yerel seçim zaferine değinerek “Her bir yolculuğumuzun hikâyesi var. 47 yıldır iktidar olamayan, en çok kazanma umudumuzun olduğu son girdiğimiz cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden ona rağmen ayakta duran ve şuan Türkiye'nin 1. partisi olan Cumhuriyet Halk Partimizi ayakta tutan kişi ve kişilere olan aidiyet değil 6 oka olan sevdadır, 6 oka olan bağlılıktır. ⁠Cumhuriyet Halk partisi Anadolu işgal altında iken savaş meydanlarında kurulmuş Anadolu'yu işgalden kurtarmış büyük ve şanlı tarihe sahip bir partidir. Bizim üzerimize düşen şahsi menfaatlerden uzak toplumsal çıkarları ön planda tutan bir anlayış ile iktidar yürüyüşümüze odaklanmaktır. Bu sebeple kongre süreçlerimizde bu bilinçle kimseyi kırmadan parti içi kongrelerde zafer kazanmak değil iktidar yürüyüşümüzü zaferle taçlandırmak olmalıdır. Partimizin tüm kademelerinde görev alan, verdiği emek ile yerel seçimlerde olan başarımıza katkı sunan her bir üyemize bir kardeşiniz, bir evladınız olarak belirtmek isterim ki; kurduğumuz gönül birlikteliği ile her biriniz ailenizden, işinizden, gücünüzden fedakârlık ederek gecenizi gündüzüne kattınız. Baba ocağının kapısını herkese açtınız. Bir kesime değil her kesime hitap ettiniz. Bizi biz yapan değerlere sahip çıktınız. Ata’mızın emanetine dört kolla sarıldınız. Kendi dertlerinizi unutup hemşerilerimizin dertlerini dinlediniz. Bir oldunuz, birlikte oldunuz ve bu başarının mimarı siz oldunuz. Birlikte yaşadığımız bu kentte gönlünü cumhuriyete, Mustafa Kemal Atatürk’e, geleceğe veren her kesime umut oldunuz.” dedi.

TFF 3. Lig maçı Didim’de oynanacak TFF 3. Lig maçı Didim’de oynanacak

Didim Chpde Danisma Kurulu Gerceklestirildi 476031 A3612Fca8Bb5D87Aab6Cf15Afb65068C


Genel iktidara çağrısı yapan İlçe Başkanı Atlı zor olanı seçtiklerini kaydederek “ Sizler bugünün kahramanları, yarınların ise mimarısınız. Sizlere, Sizlerin nezdinde tüm ailelerinize, fedakarlık yapıp ihmal ettiğiniz yakınlarınıza tüm benliğim ile çok çok çok teşekkür ediyorum. Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte bir çok çalışmaya imza attık. Kapısı çalınan her evde kadınlarımızın, yürüdüğümüz her sokakta gençlerimizin imzaları var. İz bıraktığımız bu kentte, söz söylemeye devam edeceğiz. Bugün Didim’de, Aydın’da ve Türkiye’nin bir çok noktasında yakaladığımız başarıyı iktidar olarak taçlandıracağız. Sizlerle yol yürüyen bir kardeşiniz olarak altını çizerek belirtmek isterim ki ; biz hiç bir zaman kolay olanı istemedik hep zor olanın peşinden gittik. Şimdi iktidara giden yol ne kadar zor olursa olsun onu da birlikte başaracağız, birlikte başaracağız, birlikte başaracağız.” dedi.
Ardından İl Başkan yardımcısı Aytaç Toker başkanlığında divan oluşturulurken, toplantının diğer bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Didim Chpde Danisma Kurulu Gerceklestirildi 476031 221Efd37F698C689D07A6Ba63D87E764

Muhabir: Hüseyin Çalışkan