Didim Belediyesi, özel gereksinimli çocukların ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik önemli bir sosyal projeyi hayata geçirdi. Didim Belediyesinin kendi imkanlarıyla yaptığı açılışa Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Yeni Parti Didim İlçe Başkanı Dilaver Demir, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Tuncer Kura, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Belediye baskan yardımcıları, bazı belediye meclis üyeleri, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri ile mahalle sakinleri katıldı.

Didim Belediyesinden Ozel Gereksinimli Cocuklar Icin Anlamli 698307 34D2C4

Fevzipaşa Mahallesindeki Özel Gereksinimli Çocuklar Mola Evi'nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hatice Gençay, projenin yalnızca bir hizmet binası olmadığını, aynı zamanda birlikte yaşama kültürünü güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Didim Halk Eğitimi Merkezi yeni kurs kayıtlarını başladı
Didim Halk Eğitimi Merkezi yeni kurs kayıtlarını başladı
İçeriği Görüntüle

Didim Belediyesinden Ozel Gereksinimli Cocuklar Icin Anlamli 698307 A030D6

GENÇAY: "BİRBİRİMİZİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN YAŞAMAYI ÖĞRENMELİYİZ"

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, toplumsal dayanışma ve sevginin önemine dikkat çekerek, herkesin birbirinin yanında olması gerektiğini söyledi. Toplumda ayrıştırıcı değil, birleştirici bir anlayışın hâkim olması gerektiğini belirten Gençay, insanların birbirlerini ötekileştirmeden, farklılıklarıyla birlikte yaşamayı öğrenmelerinin önemini vurguladı. Mola Evi'nin bu anlayışın somut bir örneği olduğunu ifade eden Gençay, projenin seçim döneminde Didim halkına verdiği sözlerden biri olduğunu hatırlattı.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN