CHP Didim İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı ile partililer katılım gösterdi.

Chpli Tezcan Ve Bulbul Didimi Ziyaret Etti 476160 Ffa7Ea99D47C4C2F6A70C66910903F9D

“BİZLERİN SİZLERE ÇOK FAZLA İHTİYACI VAR”

Konuşmasını gerçekleştiren Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, desteklerinden dolayı vekillere ve partililerine teşekkür etti. Başkan Gençay konuşmasına, “Seçimi aldık ama bu seçimi aldık, iktidara gitmek zorundayız. İktidara giderken de yerel yönetimlerin, yani bizlerin çok iyi işler yapması ve halka bunu hissettirmesi gerekli. Yine akşam da danışma kurulu toplantısında zaten ifade etmiştik. Sizlerin gücüne, desteğine ve sayın vekillerimin desteğine bizlerin belediye başkanı olarak çok fazla ihtiyacımız var. Biz yaptığımız tüm hizmetleri sizlerin aracılığıyla görmeyen, duymayan tüm vatandaşlarımıza anlatmak zorundayız. Eksik olan ne işimiz var ise sizlerin aracılığıyla da bizlere iletilmesini sağlamak zorundayız. Bu konuda lütfen sizlerden destek istiyorum. Yapacağınız işlerde, yaptığımız işlerde hep birlikte olalım ve birlikte yol olalım.” dedi.

Chpli Tezcan Ve Bulbul Didimi Ziyaret Etti 476160 A0Fcb7Ab3D97E1D8F197D3B9Fac1B335

“CHP HEP SOKAKLARDA”

CHP’nin Türkiye için çalıştığını dile getiren CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Türkiye'de yetmişli yıllardan sonra ilk defa birinci parti olduk arkadaşlar. Bu değişimi sürdürmek zorundayız. Bu değişimi sürdürürken demokrasilerden, özgürlüklerden, hakkı özgürlüklerden, kesinlikle korunmasından kaçınmayacağız. Hukuk devletini inşa edeceğiz. Artık korku iklimini bir kenara iteceğiz. Şimdi diyorlar ki, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi Tayyip Bey'le görüşüyor, Bahçeli'yle görüşüyor. Arkadaşlar bizler müzakere ediyoruz. Müzakerede mücadele vardır. Siz güvenin, bizlere güvenin. Gelecekteki CHP iktidarını hep birlikte getireceğiz. Her şey çok güzel olacak.” Dedi.

Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 26 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 26 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Chpli Tezcan Ve Bulbul Didimi Ziyaret Etti 476160 47Cd239A5B70723Fddd97D7C466C9B2F

“YÜZÜNCÜ YILDA SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİREMEDİK”

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise Mayıs ayı başında Aydın il genelinde CHP Aydın Milletvekilleri tarafından gerçekleştirilen programı Didim’de yarıda kesmek zorunda olduğunu açıkladı. Tezcan konuşmasında, “Bu seçimde ittifakı tabanda seçmenle yaptık. Seçmenle buluştuk. Bizim tabii ki parti aidiyetimiz nedeniyle bunun kıymetli olduğunu biliyoruz. Ama bu bizim parti aidiyetimizin ötesinde çok daha büyük bir anlam ifade ediyor. Cumhuriyetin yüzüncü yılında iddiamız şuydu. Çankaya Köşkü'nde Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğuna cumhuriyete yakışan bir cumhurbaşkanı oturdu. Ne yazık ki 2023 seçimlerinden sözümüzü yerine getiremedik. Çok çalıştık. Herkesin emeğine sağlık. Bunu bir polemik konuşması olarak yapmıyorum. Bunu geleceği gören bir kadronun anlayışın, siyaset tarzının neleri başarabildiğini, neleri başarabileceğinin işareti olarak anlatıyorum. 2023’te cumhuriyetin yüzüncü yılında sözümüzü yerine getiremedik. Ama bir şey yaptık. Ama aklımızı başımıza aldık. Pozisyonlarımıza sarılmadık. Hırslarımızın kurbanı olmadık. Gelecekle ilgili gözümüzün önüne perde inmesine kariyer hırslarımızın gözümüzü perdelemesine müsaade etmedik. Çünkü bu sonuç Cumhuriyet Halk Partisi'nin kollektif emeğinin sonucudur.” İfadelerine yer verdi.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN