Koçarlı Belediyesi Bıyıklı Düğün Salonu’nda düzenlenen genel kurula; Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın-Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Halit Şakar, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve kooperatif ortakları katıldı. Yoğun ilgi gören toplantının divan başkanlığını Köşk Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Memduh Gölcük üstlendi. Toplantıda, denetim ve faaliyet raporları görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
“ORTAKLARIMIZ KOOPERATİFİMİZE SAHİP ÇIKIYOR”
Yönetim ve denetim kurullarının ibra edilmesinin ardından konuşan Kooperatif Başkanı Salih Kozalı, kooperatif ortaklarına, kendilerine duydukları güvenden dolayı teşekkür etti. Kozalı, "Kooperatifimizde 600 ortağımız bulunuyor. Kullandırdığımız en yüksek kredi limiti 750 bin lira. Otaklarımıza 150 milyon liranın üzerinde kredi sağladık. Buna rağmen kredilerin geri ödenmesinde hiçbir sorun yaşanmıyor, takipte olan ya da icralık ortağımız yok. Bu başarının arkasında, kooperatif olarak kredi kullandırırken gösterdiğimiz hassasiyet yatıyor. Ortaklarımızın kooperatifimize sahip çıkması en büyük gücümüzdür. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Genel kurulun sonunda Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın-Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Halit Şakar ve kooperatif ortakları, başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Kozalı ve ekibini tebrik etti.