Spor ve sporcu kenti olan Nazilli’de üst üste 11 maçtır yenilmeyen Nazilli Pınarbaşı Spor, U18 1.Grup’ta sezonu 33 puanla şampiyon olarak tamamladı. İlçede tam 11 yıl sonra bir hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan başarılı ekip, Türkiye Şampiyonası için çalışmalara başladı. Ancak maddi imkansızlıklar moralleri bozdu. Türkiye futboluna ‘Nazilli’ imzası atmak isteyen siyahlı beyaz ekip, yetkililere ve hayırseverlere sponsorluk desteği çağrısında bulundu.

TEK İSTEDİKLERİ DESTEK


11 maçtır namağlup olan siyah beyazlı ekip, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Pınarbaşı Aydın Toscalı Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ardından Nazilli temsilcisi, kupa ve madalyasına kavuştu. Törende Kulüp Başkanı Ercan Akgün, teknik direktör Özgür Günendi ile oyuncular yer aldı. Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutlu ve Federasyon Temsilcisi Nuri Ayaz, siyah beyazlılara kupasını teslim etti.

Kuyucak halkının JES direnişine CHP’li Karakoz ve Doğanca’dan destek Kuyucak halkının JES direnişine CHP’li Karakoz ve Doğanca’dan destek

ŞAMPİYONADA NAZİLLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER


3 grup baz alındığında en çok gol atan ve en az gol yiyen takım olarak göze çarpan Pınarbaşı Spor, Aydın Büyükşehir Spor ve Aydın Yıldız Spor ile birlikte kenti Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.
Tüm maddi imkansızlıklara rağmen şampiyon olma başarısı gösterdiklerini hatırlatan Başkan Ercan, belediye ve çeşitli kurumlardan sponsorluk desteği alamadıklarını ve yalnız bırakıldıklarını belirtti.

Bu Genclerin Sesini Duy Nazilli Yetenek Cok Ama Imkanlari Yok 457948 D6B51F86339A4C0A8A3B2Be20D214571

“EMEKLERİMİZ, HAYALLERİMİZ BOŞA GİTMESİN”


Geçen sene Kurtuluş Spor’u 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselten teknik patron Günendi ise, geçen yıl kadroyu oluşturan ve şampiyonlukta büyük emeği bulunan meslektaşı Ali Şemci’ye teşekkür etti.
Başarılı hoca, genç, dinamik ve gelecek vadeden futbolculara sahip olduğunu ancak zor süreçlerden geçildiğini anlatarak, “Buraya kadar tamamen imece usulüyle, kendi imkanlarımızla geldik. Forma yok, top yok, imkan yok ama inancımız var. Şampiyonaya katılamama tehlikesiyle karşı karşıyayız. Emeklerimiz, hayallerimiz boşa gitmesin. Bu şehrin büyüklerine, hayırseverlere yürekten bir çağrıda bulunuyoruz, bu takıma sahip çıkalım.” diye konuştu.

Bu Genclerin Sesini Duy Nazilli Yetenek Cok Ama Imkanlari Yok 457948 F27F0341Dfcf43D6479E693Bd5982D6B

“NAZİLLİ’NİN İMZASI ATMAYA HAZIRIZ”


Takımın orta sahadaki maestrosu kaptan Muhammet Ali Baraç ise, Türkiye futboluna bir kez daha ‘Nazilli’ imzası atmak istediklerini, malzeme ve ulaşım desteğine ihtiyacı olduklarını vurguladı.

Bu Genclerin Sesini Duy Nazilli Yetenek Cok Ama Imkanlari Yok 457948 1586Cc1Bffd8Ddfc054C7908351C2411

Kaynak: NAZLI ALTINAYAR