Türkiye’de hava sıcaklığının en yüksek yaşandığı illerin başında yer alan Aydın’da son günlerde soğuk hava etkili oldu. Kentte etkili olan bu soğuk hava ise yüksek kesimlerde kara dönüştü. Aydın’ın Köşk ilçesinde yer alan 1500 rakımlı Çatma Yaylası’na kar yağdı. Kar yağışı nedeniyle Çatma Yaylası, beyaza büründü.

KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Adeta beyaz örtüyle kaplanan Çatma Yaylası’nda kar yağışından dolayı kartpostallık görüntüler oluştu. Çatma yaylasına akın eden vatandaşlar, beyaz örtünün tadını çıkararak keyifli dakikalar yaşadı.

Ada Kıyafet Evi 272 çocuğun yüzünü güldürdü
Ada Kıyafet Evi 272 çocuğun yüzünü güldürdü
İçeriği Görüntüle

Aydınlılar, Çatma Yaylası’nda bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek unutulmaz bir gün geçirdi. Şehir merkezlerinde kar keyfi yaşamadıklarını bu nedenle Çatma Yaylası’na geldiklerini belirten vatandaşlar, “Aydın’da şehir merkezinde kara hasretiz. Bu nedenle yüksek kesimlere çıkarak kar keyfini yaşamak istedik. Karın keyfini Çatma Yaylası’nda doyasıya çıkardık. Çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ