Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, sabah saat 06.00’da temizlik personeli tarafından çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak temizlik uyarısında bulundu. Çöp konteynerlerinin yanına bırakılan moloz yığınlarının hem çevre kirliliğine neden olduğunu hem de temizlik çalışmalarını aksattığını belirten Tetik, vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

“NAZİLLİ HEPİMİZİN”

“Çöp konteynerleri yanına moloz bırakmak yasaktır. Bırakılan molozlar rutin temizlik faaliyetlerini zora sokmaktadır” diyen Başkan Tetik, belediye ekiplerinin sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kenti temiz tutmak için büyük çaba harcadığını hatırlattı.

Kent estetiği ve halk sağlığı açısından temizlik çalışmalarının önemine vurgu yapan Tetik, “Nazilli hepimizin” diyerek hemşehrilerinden bu konuda daha dikkatli olmalarını istedi.

Nazilli Belediyesi ekipleri, vatandaşların da desteğiyle kenti daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aydın heyeti, Hisarcıklıoğlu'yla buluştu
Aydın heyeti, Hisarcıklıoğlu'yla buluştu
İçeriği Görüntüle

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR