Taksi durakları ve minibüs kooperatiflerini ziyaret eden Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Başkan Adayı Barış Şam, her buluşmada şoför esnafının samimi desteğini ve güçlü teveccühünü arkasına alıyor. Ziyaretlerde ortaya çıkan tablo, Başkan Şam’ın 2 buçuk yıllık görev süresinde esnafla kurduğu sağlam bağın en net göstergesi oldu. Sahadan kopmayan, esnafın içinde olan ve sorunlara çözüm üreten Başkan Şam, bugün geldiği noktada sandığın en güçlü adayı olarak gösteriliyor.

Didim Belediyesinden yeni uygulama
Didim Belediyesinden yeni uygulama
İçeriği Görüntüle

Baskan Sama Didim Soforlerinden Sevgi Seli 633748 D723D41F25516D82Ee4Ef1981Eda839F

"MEMLEKETİNDE YOĞUN İLGİ"

Seçim çalışmaları kapsamında memleketi Akbük’te de adeta çıkarma yapan Başkan Şam, burada da büyük bir ilgiyle karşılandı. Akbük’te yaşanan sevgi seli, “sarı liste” etrafında kenetlenen esnafın kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Baskan Sama Didim Soforlerinden Sevgi Seli 633748 9456E1C69C7996720E362C7Df8574C90

“SARI LİSTEYLE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Barış Şam, “Şoför esnafımızla aramızda güçlü bir gönül bağı var. Şoför esnafımızın desteğini her yerde güçlü şekilde hissediyoruz. Sahada gördüğümüz destek çok net. Bu birliktelikle sarı listeyle sandıkları dolduracağız, sarı listeyle sandıkları patlatacağız. Buna yürekten inanıyorum” dedi. Başkan Şam, son olarak tüm üyelerini 8 Şubat’ta sarı listede buluşmaya davet etti.

Baskan Sama Didim Soforlerinden Sevgi Seli 633748 1297369C702A6E0894A38E6Fb2C6B020

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN