Aydın’da Tevfik Fikret Koca başkanlığında başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Gıda Tarım ve Hayvancılık Üreticileri Derneği’nde olağan genel kurul heyecanı yaşanacak. Toplam 150’ye yakın üyeye sahip olan derneğin ikinci olağan genel kurulu, Aydın Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda yarın saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Nazillili hurdacının bayrak hassasiyeti! Çöpe atılan Türk Bayrağını aracına astı... Nazillili hurdacının bayrak hassasiyeti! Çöpe atılan Türk Bayrağını aracına astı...

Baskan Koca Genel Kurul Oncesi Basinla Bulustu 476863 Eb25Ea349Cdb5D73Fd9A45Ed431Bb5Be

“AYDIN’IN TANINIRLIĞINI ÖNEMSİYORUZ”


2020 yılında faaliyete başlayan derneğin kurucu başkanı da olan Koca, genel kurul öncesi
basın mensuplarıyla bir araya geldi. Efeler ilçesindeki Fibar Zincirlihan Otel’de gerçekleşen kahvaltı programında gerçekleşen toplantıda Başkan Koca, başkanlık döneminde yaptığı çalışmaları ve seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı. Yönetimiyle birlikte basının karşısına çıkan Koca, “Bizim amacımız Aydın’ı ulusal ve uluslararasında tanıtmak. Aydın’ı tanınırlığını önemsiyoruz. Aydın’ı tarım ve hayvancılık sektöründe önemli markalarına değer katmak istiyoruz. Tüm bu konularda önemli çalışmalar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Aydın’ın hak ettiğini alması için durmaksızın çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Koca, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Şu ana kadar Koca dışında herhangi bir isim başkanlık için adaylığını açıklamadı.

Baskan Koca Genel Kurul Oncesi Basinla Bulustu 476863 D90Ba84Fc2D35330Db4F0Aea4378E568

Kaynak: HABER MERKEZİ