Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in, Türkiye'de, özellikle son yıllarda yaşanan ekonomik kriz nedeniyle alım gücü düşen kent sakinleri için geliştirdiği sosyal destek projeleri gelişerek çoğalmaya devam ediyor. Bu kapsamda, kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından büyük takdir toplayan soba ve yakacak desteğine devam eden Kuşadası Belediyesi, ısınma sorunu yaşayan dar gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan proje çerçevesinde, yüzlerce haneye yakacak ve sobası desteği sağladı.

Baskan Gunelden Haneleri Isitan Destek Devam Ediyor 627334 77283D6Ceb84D9Ef4Bec12749E45Dbbe

“KARA KIŞI HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Destek kapsamında açıklama yapan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, desteklerin aralıksız devam edeceğini belirterek, ''Kuşadası Belediyesi olarak her zaman hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Onların bu kara kışı ve ekonomik zorlukları en hafif şekilde atlatmaları için elimizden geleni yapacağız. Biz burada olduğumuz sürece hemşehrilerimiz bu zor günleri sorun yaşamadan geçirecek. Bu zor günleri de hep birlikte atlatacağız” sözlerine ye verdi.

Baskan Gunelden Haneleri Isitan Destek Devam Ediyor 627334 C8A9E74E9C85Abe6E9E4220B813A7221

​BAŞVURULAR SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE YAPILACAK

​Destek almak isteyen vatandaşların, başvurularını, Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne yapacakları belirtilen açıklamada, ''Belediye ekipleri, yapılan sosyal incelemeler sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere yardımlarını ulaştırıyor. Sosyal destek paketimiz ısınma ihtiyacı için belirlenen miktarda yakacak desteği, evinde sobası bulunmayan veya kullanılamaz durumda olan ailelere yeni soba kurulumu ile yakacak yardımına ek olarak, ihtiyaç duyulan hanelere temel gıda paketleri ve kışlık kıyafet desteği içermektedir. Sosyal yardım kriterlerine uygun olan vatandaşlar, Müdürlüğümüze ya da Güvercin Masa'ya taleplerini ileterek yakacak ve soba yardımından faydalanabilecek. Vatandaşlarımız, talep ve istekleri için 444 71 14 Numaralı Güvercin Masa hattımızdan bizlere 7/24 ulaşabilir.'' denildi.

ADÜ'nün vergi rekortmeni işletmesi: Personele 6 bin liralık jest
ADÜ'nün vergi rekortmeni işletmesi: Personele 6 bin liralık jest
İçeriği Görüntüle

Baskan Gunelden Haneleri Isitan Destek Devam Ediyor 627334 B62Ebee35E22775175F41Ff9Adb607F0

Muhabir: AYLİN ESER