Aydın’ın en başarılı başkanlarından biri olan Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, yönetimi ile birlikte oda üyeleriyle buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda oda üyesiyle buluşan Başkan Avşar, son olarak diyetisyen, psikolog, fizyoterapistlerin yanı sıra dil konuşma merkezi, medikal ürün ve işitme cihazı temini gibi çeşitli dallarda hizmet veren üyelerle bir araya geldi.

Baskan Avsar Uyelerinin Sorunlarini Dinledi 468722 C98814Dbfbe786Bdba4D32D6Ca327B41

Kuşadası'nda kulaçlar Atatürk'ü anmak için atıldı Kuşadası'nda kulaçlar Atatürk'ü anmak için atıldı

ÜYELERDEN AVŞAR’A TEŞEKKÜR


Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AYESOB) binasında gerçekleşen toplantıya çok sayıda üye katıldı. AYESOB Başkanı Muhammed Ali Künkcü’nün de katıldığı toplantıda Başkan Avşar ve yönetimi, oda üyelerinin sorun ve taleplerini dinledi. Sorun ve taleplerin çözümleri için notlar alan Başkan Avşar ve yönetimine oda üyeleri toplantıdan dolayı teşekkür etti.

Baskan Avsar Uyelerinin Sorunlarini Dinledi 468722 5A14580Ba9Ed544Ea44Af17A905Acd9D

“ÜYELERİMİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”


Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Avşar, “AYESOB Başkanımız Muhammed Ali Künkçü’nün katılımıyla ve yönetim kurulum ile birlikte, Diyetisyen, Psikolog, Fizyoterapist, Dil Konuşma Merkezi, Medikal Ürün ve İşitme Cihazı Temini gibi dallarda, topluma hizmet üreten, üyelerimizle, faaliyet gösterdikleri alanlardaki sorunları değerlendirmek ve fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldik. Odamız farklı meslek gruplarının da yer aldığı, birçok alanda, üyelerimiz tarafından temsil edilmektedir. Farklı meslek gruplarımızı ve değişik sektörde yer alan üyelerimizi, çok önemsiyoruz, değer veriyoruz, farklılıkları zenginlik olarak kabul ediyoruz. Üyelerimizin istek ve talepleri doğrultusunda, odamızın ilgili birimleri ve yönetimimiz iş birliğinde, şahsım ve yönetim kurulumuza iletilen tüm görüş ve problemlerin çözümü için gayretle çalışma sözünü veriyorum. Bu görüş, istek ve problem niteliğine göre AYESOB, TESK, Bakanlıklar dahil olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına iletiyorum.

Baskan Avsar Uyelerinin Sorunlarini Dinledi 468722 C7Aa0C9Cec6907D3A62Df108161209D5

“BİRLİK VE BERABERLİK KAVRAMINI YAŞATIYORUZ”


Başkan Avşar, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Üyelerimiz ve bizlerin sorun olarak gördüğü birçok konu, yapılan görüşmeler ve gerekli yazışmalar neticesinde çözüme kavuşuyor, kavuşturmaya çalışıyoruz. Ciddiyet ve sorumluluk bilinciyle konuları ele alıyorum, imkanlar el verdikçe, gücüm yettiğince çözüm odaklı çalışmaya devam edeceğim. Attığımız her adımın üyelerimizin yararına, daha iyi bir şekilde, çalışma hayatında var olması, ekonomik ve sosyal alanda gelişmesi için olduğunu ifade etmek isterim. Odamızın üyelerini daha ileriye götürme gayretimiz her geçen gün fazlasıyla devam edecektir. Her zaman vurguladığımız, sektör ve faaliyet alanı fark etmeksizin, tüm üyelerimizle, birlik ve beraberlik kavramını, yaşıyoruz, yaşatıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz toplantımızın, beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Toplantımıza katılan, Kurumsal Sağlıklı Yaşam Hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren, üyelerimize ve AYESOB Başkanımız Muhammet Ali Künkcü’ye teşekkür ediyorum.”
 

Kaynak: HABER MERKEZİ