Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması’nda bugün saat 20.30’da Fethiye İlçe Stadı’nda oynanacak Fethiyespor–Galatasaray maçının VAR ve AVAR hakemleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Söke doğumlu Eren Özyemişçioğlu görev yapacak.

Aydinli Hakem Onemli Macta Gorev Yapacak 629938 732E8Cbf0F5Cb0Cb9Cafc793D2405905

Aydın, derbide Göztepe'ye kaybetti
Aydın, derbide Göztepe'ye kaybetti
İçeriği Görüntüle

SÖKE’YE GURUR YAŞATTI

Önemli bir kupa mücadelesinde görev alan Eren Özyemişçioğlu’nun VAR hakemi olarak atanması, doğum yeri olan Söke’de de gurur kaynağı oldu. Futbol camiasında tecrübesi ve disiplinli yönetimiyle bilinen Özyemişçioğlu’nun bu kritik maçta başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

GÖZLER FETHİYE’DE OLACAK

Saat 20.30’da başlayacak Fethiyespor–Galatasaray karşılaşması hem saha içi mücadelesi hem de VAR kararlarıyla futbolseverlerin yakın takibinde olacak.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE