Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda kalan gençler, Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenecek olan Hope for Mundial 10. Dünya Kupası 17 Yaş Altı Futbol Müsabakaları’nda Türkiye’yi temsil edecek. Uluslararası organizasyon öncesi genç sporcular, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gençler, İl Müdürü Kömürcüoğlu’na şampiyonluk sözü verdi.

Aydinli Gencler Polonyada Turkiyeyi Temsil Edecek 579114 8A6889E35732B02Eb19380A0154A6F1B

“ÇOCUKLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Devlet koruması altında bulunan çocukların sporla buluşmasının önemine dikkat çeken İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, “Çocuklarımızın azmi, disiplini ve yeteneği bizlere umut veriyor. Onların uluslararası bir arenada ülkemizi temsil edecek olması hepimiz için büyük bir gurur kaynağı. Şampiyonluk sözü aldık, biz de onlara güveniyoruz,” ifadelerini kullandı.

Müsabakalara hazırlanmak için yoğun antrenman sürecinden geçen genç futbolcular, hem Aydın’ı hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Kaynak: SPOR SERVİSİ