Aydın’da çalışmalarını sürdüren Biz Bize Doğa Sporları, yıllık faaliyet programları kapsamında doğa sporları ve kültür temalı faaliytlerine devam ediyor. Aydın Biz Bize Doğa Sporları Kulübü sporcu ve üyeleri son olarak Hakkari’yi gezdi.  
UNUTULMAZ BİR ZAMAN YAŞADILAR
Bir hafta gerçekleşen geziye Kulüp Başkanı Serkan Öztürk ve üyeler Zahide Koru Öztürk, Özhan Aksoy, Yusuf Ziya Aral, Cemal Uğur, Mustafa Karakaya, Nurten Koru, Zeynep Özenmez, Aliye Yalkın, Halime Kurt, İsmail Keskin, Ali Rıza Süle, Esin Koçan, Nermin Toker, Adem Özdemir, Arzu Ekinci, Koray Uğraş ve Sefa Karagünlü, katıldı. Hakkari’de Kaval Şelalesi, Ore Şelalesi, Berçelan Yaylası, Seyithan Buzul Gölü ve Lis Buzul Gölü, Gezelo Şelalesi, Cennet Cehennem Vadisi, Cilo Buzulları bölgesini gezen Aydınlı doğaseverler, unutulmaz bir zaman geçirdi. 

Doğa
“HERKES HAKKARİ’YE GELMELİ”
Hakkari gezisi hakkında açıklamalarda bulunan Aydın Biz Bize Doğa Sporları Kulübü Başkanı Serkan Öztürk, “Gezimiz esnasında Vadi Doğa Sporları Kulübü bize eşlik etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Hakkari halkına da ayrıca teşekkür ediyorum. Hakkari’de hayat var, herkes buraya gelmeli, görmeli. Muntazam bir doğa, muntazam bir halk. Her şey güzel, her şey mükemmel.” ifadelerini kullandı. Dört yaşındaki kızı Pera Öztürk sırtına alarak Hakkari’yi gezen Zahide Koru Öztürk ise “Biz Bize Doğa Sporları olarak Hakkari’yi görmeye geldik. Bebekle de gezilir sloganıyla yola çıktık. Bebekle 6 aydan bu yana sırt çantasıyla bütün dağları gezmeye çalışıyoruz. Geldik, gördük, gerçekten Hakkari'de hayat varmış. Hiç korkmayın, çekinmeyin, mutlaka buraları görün.” diye konuştu.

‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak... ‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak...

Doğa 10Doğa 9Doğa 8Doğa 7Doğa 6Doğa 5Doğa 4Doğa 3Doğa 1

Kaynak: HABER MERKEZİ