AYTO Başkanı Hakan Ülken ve AYSO Başkanı Gökhan Maraş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun himayelerinde düzenlenen Denizli programına katılarak önemli ziyaret ve açılışlarda yer aldı. Eğitim yatırımlarından sanayi gündemine uzanan program, iş dünyasında geniş yankı buldu.

TOBB’DAN EĞİTİM HAMLESİ

Denizli programı kapsamında ilk olarak TOBB’un “154 ilçeye 154 okul” projesi çerçevesinde yapımı tamamlanan Buldan TOBB Anaokulunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, öğretmenler ve öğrencilerle yakından ilgilendi. Programın devamında Sarayköy TOBB Anaokulunun açılışı yapıldı. Eğitime kazandırılan yeni okul, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Açılışların ardından Buldan ve Sarayköy Ticaret Odaları ziyaret edilerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Aydinli Baskanlardan Denizli Cikarmasi 622289 91Ab9Bdac24D03Cd90F743831434375D

EĞİTİM VE ÜRETİM MASAYA YATIRILDI

Denizli ilçe programının son durağı Babadağ oldu. Burada Babadağ Müşerref Yılmaz TOBB Ortaokulu Ek Binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından Babadağ Ticaret Odası ziyaret edilerek ilçedeki üretim faaliyetleri, sektörlerin beklentileri ve iş dünyasının ihtiyaçları değerlendirildi. Yerel ekonominin güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

SANAYİ GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI

TOBB ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, program kapsamında Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette AYTO Başkanı Hakan Ülken ve AYSO Başkanı Gökhan Maraş da yer aldı. Görüşmede Denizli’nin sanayi ve ekonomik potansiyeli ile kamu–özel sektör iş birliği konuları ele alındı.

Didim’in en gözde yerinin satışına siyasilerden tepki
Didim’in en gözde yerinin satışına siyasilerden tepki
İçeriği Görüntüle

Aydinli Baskanlardan Denizli Cikarmasi 622289 44E6216D5B64Fb3F6E3Cf522Eb1491F2

İŞ DÜNYASI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

Valilik ziyaretinin ardından Denizli Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında bölge sanayicileri ve iş dünyası temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda; sanayi ve ticaretin mevcut durumu, küresel ve ulusal gelişmelerin bölge ekonomisine etkileri ile sektörlerin öncelikli beklentileri masaya yatırıldı. İş dünyasının sorunları ve çözüm önerileri doğrudan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na aktarıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ