Muğla Bodrum'da çalışan Mustafa Çetinkaya yaklaşık bir ay önce kullandığı motosikletle trafik kazası geçirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çetinkaya, bir süre yoğun bakımda kaldı. Başına aldığı darbeler sebebiyle ağır bir süreç yaşayan Çetinkaya durumunun iyiye gitmesi üzerine Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Milas Devlet Hastanesine sevk edilmiş normal odada tedavisi devam ediyordu.
Ani bir şekilde fenalaşan Mustafa'dan acı haber geldi. Hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası Mustafa Çetinkaya kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşi hamile olan Çetinkaya üçüncü çocuğunu kucağına alamadan Alemler Mahallesinde yoğun bir katılımla yapılan cenaze töreni sonrası toprağa verildi.
Bodrum'daki kazanın ateşi Karacasu'ya düştü
Aslen Aydın'ın Karacasu ilçesi Alemler Mahallesi sakinlerinden olan Mustafa Çetinkaya çalışmak için gittiği Muğla Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yaklaşık bir aydır hastanede tedavi altında bulunan Çetinkaya hayatını kaybetti.
Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK
Yorumlar
Trend Haberler
Aydınlı muhtar setlerde
CHP'nin ret oyuna rağmen engel aşıldı: Aydın'ın 17 ilçesine müjde
Aydın’da bir dilin 100 yıllık yolculuğu
Aydın'da şok ceza: Yolcu gibi bindiler, cezayı kestiler
Karacasu'da yürekler dağlandı: Ataköy'de dayı-yeğen aynı kaderi yaşadı
Aydın'da köklü değişim: 17 ilçenin müdürü değişti
Kuyucak'ı üzen ölüm: Mesaiye gitmek için evden çıktı hayatını kaybetti
Karacasu'da zehire ağır darbe
75 Yaşında 35 yıllık emek: Cumartesi Pazarı’nın güler yüzlü markası Ümmühan Teyze
Aydın'ın masalsı mahallesi
Resmi İlanlar



