ÖZEL HABER - Aslen Erzurumlu olan ve 36 yıldır Fırın işletmeciliği yapan 51 yaşındaki İsmail Poyraz 23 yıldır Didim’de Efeler mahallesinde fırın işletiyor. Aile işletmesi olarak çalıştırılan fırında her gün çeşitli türlerde binlerce ekmek üretiliyor. 23 yıldır Didim’de ekmek satan İsmail Poyraz ise süreç içerisinde yaptığı ekmek türleri çeşitli kesimlerin beğenisini alırken, zaman içerisinde ise müşterilerin özellikle her gün aldıkları ekmekleri bitmeden özel raflarına koyarak müşterilerin almasını sağlıyor.
“MÜŞTERİ NE ZAMAN GELİRSE O ZAMAN ALIYOR
Didim’de uzun yıllardır fırın işlettiklerini kaydeden Poyraz “Normal somun ekmeğinin yanında tam buğday, ekşi maya, çavdar ve arpa ile simit ve çeşitleri olmak üzere günde binlerce ekmek çıkararak vatandaşa ulaştırıyoruz. Zaman içerisinde sürekli bizden aynı ekmeği alan müşterilerimiz her gün kendilerine ekmek ayırmamız konusunda ısrarcı olunca bizde isimlere göre aldıkları ekmekleri her gün çıkartıyoruz ve özel rafına koyuyoruz. Müşterimiz gün içerisinde ne zaman gelirse ekmeğini alabiliyor. İşyerimizdeki çalışanlarımızda bu durumu biliyor ve ona göre hareket ediyor. İsme özel ekmek satışımızda hem bizi hem de müşterilerimizi memnun ediyor.” dedi.
“EKMEK BULAMAMA DERDİMİZDE OLMUYOR”
Sürekli aynı fırında ekmek alan Temel Yurdaer ise “Benim evim buraya yakın ve son 6 aydır sürekli ekşi mayalı tam buğday ekmeği alıyorum. Çok beğendik, sürekli alacağımız için de ekmeğimizi ayırtabileceklerini söylediler. Gün içinde ne zaman gelsem rafımda ekmeğim hazır; zaman zaman ekmek almayı unutsak ta artık sorun olmuyor; ekmek bulamama derdimizde olmuyor. Uygulama için işletme sahibine de teşekkür ediyorum.” dedi.