Adnan Menderes Bulvarı ve Atatürk Kent Meydanı başta olmak üzere kentin çeşitli bölgelerinde bulunan ağaçlar, oluşturdukları görsel şölenle kendisine hayran bırakıyor. Söz konusu bölgedeki çeşitli ağaçlar, oluşturduğu gölgelik alanlarla da Aydın’ın sıcaklarında vatandaşlara sığınak oluyor. Ağaçlar, bölgeye gelen vatandaşlara, güzel bir manzara izleme keyfi sunuyor.

Aydın’da "Atıkları toplayalım, geleceğe nefes olalım" projesi sürüyor Aydın’da "Atıkları toplayalım, geleceğe nefes olalım" projesi sürüyor

EŞSİZ BİR GÜZELLİK VERİYOR

Doğanın güzelliğine yakından şahit olan vatandaşlar, yanlarında bulundurdukları telefon ve fotoğraf makineleriyle ağaç ve yeşil alanları fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor. Görsel şölen oluşturan bu ağaçlar, vatandaşların de gözdesi oldu. Renk cümbüşü oluşturan bu ağaçlar, Efeler’in görünümüne değer katarak kente eşsiz bir güzellik veriyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ