Aydın’da başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan ÇEVAK ile Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği örnek bir iş birliğine imza attı. ÇEVAK ve Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği, Dünya Çevre Haftası dolayısıyla düzenledikleri etkinlikte adeta geleceğe nefes oldu. “Temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşam” sloganı doğrultusunda 100 fidan dikildi.

YOĞUN KATILIM
Efeler ilçesindeki Ovaeymir Mahallesi’ndeki arazide gerçekleştirilen etkinliğe Tarım ve Orman İl Müdürü Ayhan Temiz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Tayfun Akbulut, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Ömer Ali Kızlarkayası, Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Özkan Bilgin, ÇEVAK Başkanı Tevfik Fikret Koca, Memur-Sen İl Başkanı Fatih Taşpınar ve çeşitli sendikaların başkanları katıldı.

“AMACIMIZ YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE”
Etkinlikte, protokol üyeleri, kendi elleriyle fidanları toprakla buluşturdu. Yapılan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan ÇEVAK Başkanı Koca, “Hem duyarlılık sağlamak açısından hem de çevre bilincini arttırmak açısından kurum müdürlerimizle birlikte etkinliğimizi gerçekleştirdik. Doğayı daha yeşil ve daha yaşanabilir çevre elde edebilmek açısından hep birlikte el ele verdik. Bu bölge, yangınların meydana geldiği bir bölge. Ondan dolayı farkındalık oluşturmak açısından bu bölgeyi seçtik. Etkinliğimizde limon çamı, defne, zeytin gibi toplam 100 adet fidan diktik. İnşallah fidanların büyüdüğünü de göreceğiz. Gölgelerinden ve meyvelerinden faydalanacağız. Hep birlikte bu ağaçları yeşerteceğiz. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi.



