ADÜ Atça Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler bölümü görkemli bir mezuniyet töreni gerçekleştirdi. Sultanhisar’a bağlı Atça Mahallesinde bulunan Meslek Yüksek Okulundan düzenlenen mezuniyet törenine Sultanhisar Kaymakamı Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Yenipazar MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Mustafa Karaca, Yenipazar Tarım Müdürü Erkan Kasırga, aileler ve öğrenciler katıldı.

37 Yasinda Azmiyle Aduyu Birincilikle Bitirdi 475368 85E372B650Ce0Efa5A961Bd0B977Aeef

Mezuniyete Nazilli’de yaşayan iki çocuk annesi 37 yaşındaki Yeliz Çamurcu bölümünü birinci olarak bitirmesi olay oldu. Çamurcu, eğitim hayatına verdiği 20 yıl aradan sonra üniversite sınavlarına girerek Adnan Menderes Üniversitesi Atça Yüksek Meslek Halk ve İlişkiler bölümünü kazandı. Aile yaşamını ve eğitim hayatını bir arada götürmeyi başaran Çamurcu, üniversite yolculuğunu başarıyla götürerek okul ve bölüm birincisi oldu. Yeliz Çamurcu, yapılan mezuniyette birincilik plaketini Sultanhisar Kaymakamı Bahadır Güneş’in elinden aldı.

37 Yasinda Azmiyle Aduyu Birincilikle Bitirdi 475368 Ed3Ff070F18Dc58771A35Cb55E6Bc28F

Aydın Bahçeşehir Koleji’nden LGS’de rekor başarı Aydın Bahçeşehir Koleji’nden LGS’de rekor başarı

“HEP HAYALİMDİ”

Evlendikten sonra 20 yıl eğitim hayatına ara verdiğini belirten Yeliz Çamurcu,”10 yıldır Nazilli’de yaşıyoruz. 20 yıl eğitim hayatıma ara vermiştim. Evlendim daha sonrasında oğlum ve kızım dünyaya geldi. Onların her anında yanlarında olmak istedim ve eğitim hayatıma bu sürede ara verdim. Üniversite sınavlarına girmek, kazanmak hep hayalimdi ve her zaman aklımdaydı. Şansımı denemek için sınavlara girdim Adanan Menderes Atça Meslek Yüksek Okulu Halk ve İlişkiler bölümünü kazandım. Evimde yakın olduğu için tercih ettim.”

37 Yasinda Azmiyle Aduyu Birincilikle Bitirdi 475368 1Ae1Bb9738Af53D9346558A77B0B0Eeb

“AİLEM VE ÇOCUKLARIMIN DESTEĞİ OLMAZSA BURALARDA OLAMAZDIM”

Eşi ve çocuklarının her zaman destek olduklarını ifade eden Çamurcu,” Ben üniversiteyi kazandığımda oğlum üniversite sınavlarına, kızımda lise sınavlarına hazırlanıyordu. Gerçekten çok yoğun bir tempodaydık. Derslerim çalışmak için zamanımı verimli kullanmalıydım. Okulda her gün düzenli notlarımı tutuyordum derslerimi ve tekrarlarımı günü gününe yapıyordum. Ailem ve çocuklarımın desteği olmazsa buralarda olamazdım. Çünkü aile sorumluluklarım ve okul hayatımdaki dengeyi kurmak ilk başlarda beni gerçekten çok zorladı. Yapamayacağımı, başaramayacağımı düşündüm ağladım, vazgeçtim ama bu en umutsuz günlerimde eşim ve çocuklarım bana destek oldu. Vazgeçmiş olsam bugün mezun olamaz, bu heyecanı tadamayacaktım.”

37 Yasinda Azmiyle Aduyu Birincilikle Bitirdi 475368 17B4012420A4265Ab99Ba8804Ab3A5Dd

“İŞ HAYATINA ATILMAYI TABİ Kİ ÇOK İSTİYORUM”

Hedeflerime adım adım gidiyorum diyen Çamurcu, “Bundan sonraki hedeflerime adım adım gideceğim. Üniversite benim hayatıma çok şeyler kattı. Oğlumdan 2 yaş büyük gençlerle aynı okula gidiyordum. Ama sınıf arkadaşlarım beni hiç dışlamadı onların ‘Yeliz ablası’ olmuştum. Hem sevgilerini hem saygılarını gösterdiler. Öğretmenlerim de aynı şekilde her zaman bana destek oldular. İş hayatına atılmayı tabi ki çok istiyorum. Lisans okumak istiyorum DGS sınavı için başvurularımı yaptım. Hedeflerime adım adım gidiyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR