AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nca Kurban Bayramı dolayısı ile parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, partilileri ile bayramlaştı. Törende konuşma yapan Savaş, milletin 2023 yılında yapılan genel seçimlerde kendilerinden yana tavır sergilediğini ve 2024 yerel seçimlerinde de farklı bir tercihte bulunduğunu söyledi.

Aydin Sehir Hastanesi Ve Otoyolun Acilis Tarihi Belli Oldu 479455 Bb1E252185433Cf1Edbeb2A1Da72Ea45


“SEÇİMLER GERİDE KALDI, ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

Önlerinde seçimsiz 4 yıllık bir sürecin olduğunu hatırlatan Savaş, “Tarihi seçimleri biz kazandık. Bu seçimde aziz milletimiz, Cumhur İttifakı ve cumhurbaşkanımızdan yana bir tavır sergiledi, yönetimi Cumhur İttifakı’na, sayın cumhurbaşkanımıza verdi. Ama yaklaşık 10 ay sonra yapılan yerel seçimlerde de farklı bir tercihte bulundu. Her fırsatta vatandaşımızın kararına saygı duyduğumuzu, başımızın üstünde yeri olduğunu söyledik. Artık seçimler geride kaldı, önümüze bakacağız. Seçimsiz 4 yıllık bir dönem var, seçimsiz bu 4 yıllık dönemde milletvekillerimizle birlikte hizmet etmek adına eser ve hizmet siyasetimizi tekrar kaldığımız yerden devam etmek adına hep birlikte var gücümüzde çalışacağız” dedi.

YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Aydın’da yapımı devam eden yatırımların takipçisi olacaklarını dile getiren Savaş, “Yakın zamanda inşallah ağustos ayında belki de en geç eylül ayında otoyolu açacağız. Şehir Hastanesi’ni de bu yılın sonunda veya ocak ayında açacağız. Ve diğer yatırımlarımız devam ediyor. Söke ve Karpuzlu’da hükümet konağı, daha birçok spor yatırımı, birçok gölet, kapalı sistem sulama ile ilgili yatırımımız, tarım, sağlık ve eğitimle ilgili birçok yatırımız devam ediyor. Bunların takipçisi olacağız. İlimizin daha fazla üretmesi, istihdam oluşturması ve ihracat yapması için, ilimizin hak ettiği yere ulaşması için, gelişen ve büyüyen Türkiye’den daha fazla pay alması için hep birlikte el birliği ile çalışmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: EMRAH DİNÇER