Aydın’da 5 yıldır Defterdar olarak görev yapan Serdar Şahin’in yeni görevi netleşti. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla Şahin, Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki boş bulunan Vergi Başmüfettişliği görevine getirildi.

RESMİ GAZETE YAYINLANDI

18 Kasım tarihli Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararda, “Hazine ve Maliye Bakanlığı açık bulunan Vergi Başmüfettişliğine, 375 Sayılı KHK’nin ek 35’inci maddesi ile 3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin ikinci maddesi gereğince Gelir İdaresi Başkanlığı Aydın Defterdarı Serdar Şahin atanmıştır” ifadeleri yer aldı.

Karacasulu 70 yıllık karı koca 37 gün arayla vefat etti
Karacasulu 70 yıllık karı koca 37 gün arayla vefat etti
İçeriği Görüntüle

Aydin Defterdari Sahin Vergi Basmufettisi Oldu 615650 3Cec60D6E9A15C17Dec476225C944620

Atamanın, Şahin’in talebi doğrultusunda yapıldığı öğrenildi. Şahin’in daha önce görev yaptığı Kocaeli’de yeniden Vergi Başmüfettişi olarak meslek hayatını sürdüreceği belirtildi.

Öte yandan Gelir İdaresi Başkanlığı Aydın Defterdarlığı için henüz yeni bir atama yapılmadığı bilgisine ulaşıldı.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR