AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir ile Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe başkanlığında gerçekleşen toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Tahsin Kocaman da katıldı.

Toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, belediyelerin karşılaştığı sorunlara çözüm üretmek ve “milletle bütünleşen belediyecilik” anlayışını geliştirmek adına çeşitli oturumlar düzenlendi. Katılımcılar, tecrübe paylaşımında bulunarak ortak stratejiler üzerine fikir alışverişi yaptı.

oplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Aydın’ın AK Partili belediye başkanları, organizasyonun hem bölge hem de Türkiye genelinde belediyecilik anlayışına katkı sunacağına dikkat çekti.

“AK PARTİ AİLEMİZ ADINA HAYIRLI OLSUN”

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, toplantıya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Yerel yönetimlere ilişkin tecrübe paylaşımı ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantımızın ülkemiz, şehrimiz, ilçemiz ve AK Parti ailemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

“HİZMETİ ÖNCELEYEN BELEDİYECİLİK”

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol da toplantının önemine dikkat çekerek,

“AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından düzenlenen bölge toplantımız için kadim şehir Konya’dayız. AK Parti’mizin millete hizmet anlayışını yerel yönetimlerde daha da ileri taşıyacak bu istişarelerin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum. Milletle bütünleşen, hizmeti önceleyen bir belediyecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ