Aydın'da özelikle zeytin ve narenciye üreticileri, uzun süredir yağışı bekliyordu. Aydın'da kaydedilen yoğun yağış, zeytin ve narenciye üreticisinin yüzünü güldürdü. 
  Yağışlar pamuk üreticilerini memnun etmese de, hasatta yüzde 90'lara yaklaşılması nedeniyle çok büyük bir sıkıntıya neden olmadı. Öte yandan yağışla birlikte barajlardaki doluluk oranlarının da olumlu etkilendiği öğrenildi.

"ÜRETİCİ YAĞMURU BEKLİYORDU" 

Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş, yağışın üreticiler için faydalı olduğuna işaret etti. 
  Kocabaş, "Yağmurun her damlası bereket oldu. Pamuk üreticimiz de hasadı kolaylamıştı. Körpe olan yüzde 15'lik bir bölüm kaldı.Yağmur, suya hasret olan toprağa ve ürünlerimize bereket getirdi. Zeytin ve narenciye üreticilerimiz için her damlası bereket. Ayrıca buğday ekimi için toprağını işleyecek olan üreticilerimiz de bu yağmurları bekliyordu. Allah afetsiz versin” ifadelerini kullandı.
Muhabir: Yazar Silinmiş