ATV’nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri konusu ve oyuncularıyla çokça konuşuluyor. Atmosferiyle de dikkat çeken dizinin izleyicileri Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor sorusunun cevabını arıyor.

Yaban Çiçekleri çekim yerleri ve dizinin konusu hakkında merak edilenleri sizin için araştırdık. İşte detaylar…

Yaban Çiçekleri Nerede Çekiliyor?

25 Mart tarihinde ekranlara gelmiş olan Yaban Çiçekleri buruk aşk hikayesiyle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Oyuncuları ve konusuyla da adından söz ettiren Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor?

Yaban Çiçekleri dizisinin çekimi iki farklı şehir arasında gerçekleştiriliyor. Sahnelerinde pek çok doğal güzelliğe yer verilen dizi İstanbul ve Ayvalık’ta çekiliyor.

Öneri: Yaban Çiçekleri’nin Kılıç’ı Akın Akınözü Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Yaban Cicekleri Nerede Cekiliyor 2

Yaban Çiçekleri Dizi Seti Nerede?

İlk bölümü ile gündemden düşmeyen Yaban Çiçekleri’nin çekimi İstanbul’da başlamıştır. Ancak Yaban Çiçekleri hangi ilde çekiliyor sorusunun bir başka cevabı daha vardır.

Çekimleri İstanbul’da başlayan Yaban Çiçekleri, bir süre sonra şehir değiştirmiştir. Bu durumdan dolayı dizi severler, dizinin bazı sahnelerinde geçen otomobil plakalarının hangi şehre ait olduğunu araştırmaya başlamıştır.

Yaban Çiçekleri dizisinin çekimleri İstanbul’un ardından, 10 numaralı plakaya sahip Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesinde devam etmiştir. Bu anlamda Yaban Çiçekleri Ayvalık’ı da çekim yerleri arasına dahil etmiştir.

Yaban Cicekleri Nerede Cekiliyor 1

Yaban Çiçekleri Konusu Nedir?

Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor sorusunun ardından, ilk bölümleriyle büyük oranda sükse yapan dizinin konusu ile devam edelim…

Yaban Çiçekleri, daha çocukken tanışıp birbirlerine aşık olan Ela ve Kılıç’ın hayatını merkeze almaktadır. Ancak çocuk yaşta başlayan Ela ve Kılıç’ın aşkı, yarım kalmıştır ve birbirlerini bir daha hiç görmemişlerdir.

Yaşanan büyük bir kaybın ardından ise Ela ve Kılıç yıllar sonra karşılaşmışlardır. Duyguları hala aynı olan aşıklar, bir araya gelmelerinin ardından kendilerinden saklanan aile sırlarını öğrenmeye başlamıştır.

Bu sırlar ve aileleri Ela ve Kılıç’ın ilişkisine engel teşkil etmektedir. Ancak onlar sıkı sıkıya birbirlerine karşı olan duygulara bağlıdır.

Dizinin konusu ise, tam olarak buradan sonra ilerlemeye başlamıştır. Ela ve Kılıç’ın aşkı her şeye rağmen devam edecek mi, zorluklara kalkan olabilecek mi, dizi severler tarafından oldukça merak edilmektedir. 

Yaban Cicekleri Nerede Cekiliyor 4

Yaban Çiçekleri Oyuncuları

ATV ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Yaban Çiçekleri, oyuncularıyla da dizi severler tarafından oldukça merak edilmektedir.

Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’yı başrolde buluşturan Yaban Çiçekleri, diğer oyuncularıyla da büyük dikkat çekmiştir. Çünkü bu iki başarılı oyuncu dışında dizi, birçok ünlü ismi de bünyesinde barındırmaktadır.

Yeni dizi Yaban Çiçekleri’nin oyuncu kadrosu ise aşağıdaki gibidir:

  • Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü)
  • Aslıhan Malbora (Ela Ataman)
  • Büşra Pekin (Berna Ataman)
  • Halil Babür (Kenan Ataman)
  • Bige Önal (Behice Başgil)
  • Tilbe Saran (Nurten Ataman)
  • Arif Pişkin (İhsan Kuloğlu)
Muhabir: Ömer ARAZ