ATV’nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yaban Çiçekleri başrollerini Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora paylaşıyor. Peki, Yaban Çiçekleri’nin Kılıç’ı Akın Akınözü kimdir? İşte detaylar…

Yaban Çiçekleri Kılıç Kimdir?

ATV ekranlarına 25 Mart Pazartesi günü ilk bölümüyle gelecek olan Yaban Çiçekleri, daha başlamadan dizi severlerin ilgisini çekmeyi başarmış görünüyor. Çünkü sadece fragmanıyla bile, Yaban Çiçekleri konusu ve oyuncuları oldukça merak konusu olmuş durumda.

Yaban Çiçekleri oyuncuları arasından Kılıç Tütüncü karakteri dikkat çekmektedir. Peki Yaban Çiçekleri Kılıç kimdir? Yakından bakalım…

Yaban Çiçekleri adlı dizideki Kılıç karakterine ünlü oyuncu Akın Akınözü hayat vermektedir. Dizinin fragmanlarından anlaşılacağı üzere ise Kılıç, güçlü ve çekici bir iş insanıdır.

Akin Akinozu Kimdir 3

Yaban Çiçekleri Oyuncuları

Yaban Çiçekleri adlı yeni dizideki Kılıç karakteri ve Akın Akınözü dışında, yer alan diğer oyuncular da merak edilmektedir. Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın başrolü paylaştığı dizide, birçok ünlü ve başarılı oyuncu da yer almaktadır.

Yaban Çiçekleri’nin oyuncuları aşağıdaki gibidir:

  • Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü)
  • Aslıhan Malbora (Ela Ataman)
  • Büşra Pekin (Berna Ataman)
  • Halil Babür (Kenan Ataman)
  • Bige Önal (Behice Başgil)
  • Tilbe Saran (Nurten Ataman)
  • Arif Pişkin (İhsan Kuloğlu)

Akin Akinozu Kimdir 2

Akın Akınözü Kimdir?

Başarılı oyuncunun tam adı, Akın Süreyya Akınözü’dür. 2014 senesinden beri oyunculuk yapmaktadır.

Akın Akınözü lise eğitimini, TED Ankara Koleji'nde tamamlamıştır. Lise mezuniyetinin ardından ise, yükseköğrenimi için ABD'ye gitmiştir. Amerika’da Kaliforniya Üniversitesi'ne kabul alan Akın Akınözü, Uygulamalı Matematik bölümünden mezun olmuştur.

Üniversite esnasında aldığı bazı eğitimler ile birlikte, sanatla ve tiyatroyla ilgilenmeye başlamıştır. Tiyatroya olan ilgisi git gide artan Akın Akınözü, oyuncu olmaya karar vermiştir. Üniversite eğitiminin ardından ise Türkiye'ye dönmüş, İstanbul Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitimine devam etmiştir.

Akın Akınözü kameraların önüne ilk kez, 2014 yılında yardımcı oyuncu olarak çıkmıştır. Ardından ise dönemin popüler televizyon dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem ile kariyerine devam etmiştir.

Akin Akinozu Kimdir 4

Ünlü ismin parladığı ve oyunculuğundan dolayı birçok ödüle layık görüldüğü dizi ise, Hercai adlı televizyon yapımıdır. Akın Akınözü 2019 yapımı olan bu dizide Ebru Şahin ile başrolü paylaşmıştır. Bunun üzerine ikili En İyi Çift ödülünü almıştır.

Akın Akınözü kimdir yakından tanımak isteyenler için ise, başarılı oyuncunun sosyal medyasına bir göz atalım. Akın Akınözü Instagram adlı uygulamada 4 milyon takipçiye sahiptir ve ‘@akinakinozu’ kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Akın Akınözü Kaç Yaşında? Nereli?

Başarılı oyuncu Akın Akınözü 22 Eylül 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüz itibariyle ise 33 yaşındadır ve başak burcudur.

Peki, Akın Akınözü nereli? Ünlü oyuncunun doğma büyüme Ankaralı olduğu bilinmektedir. Üniversiteye kadar Ankara’da yaşamış, üniversite için yurt dışına gitmiştir. Ardından ise Türkiye’ye dönmüştür ve işi gereği İstanbul’da ikamet etmektedir.

Akin Akinozu Kimdir 5

Akın Akınözü Dizi ve Filmleri

Başarılı oyuncu günümüzde ise, yeni başlayacak olan Yaban Çiçekleri adlı televizyon dizisinde yer almaktadır. Akın Akınözü yeni dizisi daha başlamadan, hayranları tarafından oldukça merak edilmektedir.

Akın Akınözü’nün oynadığı diziler kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Muhteşem Yüzyıl Kösem (2015)
  • Arkadaşlar İyidir (2016)
  • Aslan Ailem (2017)
  • Payitaht Abdülhamid (2018)
  • Hercai (2019)
  • Kaderimin Oyunu (2021)
  • Tuzak (2022)
  • Yaban Çiçekleri (2024)

Sektörde daha yeni denilebilecek bir kariyere sahip olan Akın Akınözü, 2014 yılında Azrail adlı sinema filminde yer almıştır.

Akin Akinozu Kimdir 7

Akın Akınözü Sevgilisi Kim?

Akın Akınözü’nün sevgilisinin kim olduğu hayranları tarafından oldukça merak edilen bir konudur. Ünlü oyuncu uzun yıllardır Sandra Pestemalciyan ile sevgilidir. Çiftin  Amerika’da tanıştığı bilinmektedir.

Sandra Pestemalciyan hakkında fazla bir bulunmamakla birlikte, bir şirkette satış ve pazarlama yöneticisi olarak çalıştığı ve İstanbul’da ikamet ettiği bilinmektedir. Bunun yanı sıra Sandra Pestemalciyan’ın, birçok yardım kuruluşuna üye olduğu da bilinenler arasındadır.

Muhabir: Ömer ARAZ