Aydın Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğ’nin 80. Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladı. TOBB 80.Genel Kurulu’nda Aydın Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, TOBB Genel Kurulu Delegeleri Rıza Uyar ve Cengiz Ülgen, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çevik, Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Günaydın ve Cihan Can, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel, Adem Türkmen, Mehmet Ali Avcu ve Mehmet Akkan ile Genel Sekreter Neslihan Duymaz yer aldı.

‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak... ‘Kaya Premium’ yeni yerinde hizmete açıldı! İncirliova’nın yeni gözdesi olacak...

AYDIN STANDINA YOĞUN İLGİ


TOBB 80.Genel Kurulu’nda Aydın Ticaret Borsası tarafından Aydın’ın yöresel ürünleri sergilendi. 81 ilinden 365 oda ve borsa temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği Yöresel Ürün Tanıtım Etkinliği’ nde, Aydın Ticaret Borsası coğrafi işaretli ürünleriyle ilgi odağı oldu. Stantta, Aydın Ticaret Borsası tarafından Avrupa Birliği’nde tescili sağlanan Aydın Kestanesi ve Aydın Memecik Zeytinyağı başta olmak üzere, coğrafi işaret tescilli Aydın Memecik Zeytini, Aydın Yamalak Sarı Zeytini, Aydın Çam Fıstığı ile tescil süreci devam eden Aydın Enginarı tanıtıldı. Aynı zamanda stantta Aydın İnciri, zeytinyağlı incir ve kestane şekeri ikram edildi.

Whatsapp Image 2024 05 17 At 16.42.45

HİSARCIKLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ


Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Fevzi Çondur, 80. Genel Kurul kapsamında oda ve borsaların stant açarak yöresel ürünlerini tanıtmasına imkan sağlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. Başkan Çondur, “Aydın Ticaret Borsası olarak ilimizin tarımsal değerlerini ülkemizde ve dünya çapında tanıtmak adına coğrafi işaret çalışmalarına değer verdiğimizi, Birliğimiz öncülüğünde bölgemize ve ülkemize katma değer oluşturacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde TOBB'un, her alanda ülkeyi ve iş dünyasını üstün başarılarla temsil etmesinden dolayı onur ve gurur duyduklarını ifade eden Çondur, TOBB’un 80. Genel Kurulu’nun ülkeye ve camialarına hayırlı olmasını temennisinde bulundu.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ