Seçim vaatleriyle ilgili eleştirilere cevap veren Savaş, “Verdiğimiz sözleri tutarız” dedi.
AK Parti’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, baba ocağı Çine’de coşkulu bir miting gerçekleştirdi. Savaş, havai fişek ve meşalelerle karşılandı. Hemşerilerinin bağrına bastığı Savaş, Sarıoğlu mahallesinde bulunan Belediye Kahvehanesinde gerçekleştirilen mitinge Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ve heyecanlı bir kalabalık katıldı.

ÇİNE HAK ETTİĞİ HİZMETLERLE TANIŞACAK


Baba ocağında hemşerileriyle buluşan Aydın BŞB Adayı Mustafa Savaş, “Arkadaşlar kazanıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Aydın’ı ve Çine’yi hak ettiği hizmetle inşallah buluşturacağız. Çine hazır, kararını vermiş. Çine gerçek belediyecilikle buluşmaya hazır. 3 aydan bu yana sahada dolaşıyoruz. Gördüğümüz tablo net. Aydın kararını verdi. Aydın da gerçek belediyecilikle tanışmaya hazır. Pazar akşamı Kent Meydanında buluşmaya hazır mıyız?” dedi.

AK Parti Nazilli'yi üzen haber, Yavuz Duru hastaneye kaldırıldı AK Parti Nazilli'yi üzen haber, Yavuz Duru hastaneye kaldırıldı

Savas Verdigimiz Sozu Tutariz 457822 9D13706C9F98Dd5673E7718678E9224A

BELEDİYENİN BÜTÇESİNİN YÜZ KATI BÜTÇEYİ BEN YÖNETTİM


Son günlerde kendisi hakkında oluşturulmaya çalışılan bazı algılara da açıklık getiren Savaş, “Mustafa Savaş, belediye başkanı olduğunda sarı otobüsü kaldıracak, Ayba’yı kaldıracak diyorlar. Bizim geleneğimizde sosyal belediyecilik var. Biz Ayba’yı büyüteceğiz. Mustafa Savaş emekliye müjde vermiş, 5 bin lira veremez. Senin belediyenin bütçesinin yüz katı bütçeyi ben yönettim. Mustafa Savaş veriyorum diyorsa yapar. Mustafa Savaş belediyeyi de şirketlerini de büyütecek. Senin gibi belediye şirketini 900 milyon zarara ettirmeyeceğiz. Mustafa Savaş, söz verdi mi yapar. Mustafa Savaş sözünü tutar” diye konuştu.

Savas Verdigimiz Sozu Tutariz 457822 Bcebb3Dae53Adea11Ab9405Db822056F

Kaynak: HABER MERKEZİ