2 gün sürecek müsabakalar sonucunda dereceye giren okullar Aydın’ı temsil edecek.
Didim’de Sentetik sahada gerçekleştirilen açılışa İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Akkuş, Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, Okçuluk hakemleri, veliler ve sporcular katıldı. Müsabakalara Didim, Söke, Kuşadası ve Efeler’den sporcular katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılışta konuşan Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu Didim olarak bir çok branşın etkinliklerine ev sahipliği yaptıklarını hatırlatarak “Burada İl şampiyonu olsun, ulusal şampiyonlar düzenledik.

Didim’de parkların ve kıyıların temizliği hızlandırıldı Didim’de parkların ve kıyıların temizliği hızlandırıldı

Bu sefer de ilk defa ilçemizi okçularımıza ağırlıyoruz ve bundan dolayı çok mutluluk ve gurur duyururuz. Bu noktada ekibim olarak hepinize başarılar diliyorum. Saygıdeğer hakemlerimiz ve İl’deki okçuluk temsilcisi ekibimiz ile iki gündür baya bir hazırlık noktasında sıkıntılar yaşadık ve bu ortamı hazırladık. Altı farklı kategoride yarışmalar olacak. Dereceye giren öğrencilerimiz, sporcularımız Aydın’ı temsilen Türkiye Şampiyonası'na katılacaklar. Bu noktada bütün sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Okullar Arasi Okculuk Aydin Il Musabakalari Didimde Yapiliyor 462949 28546D702F78C6C3868B675128E156Ed
Konuşmanın ardından İlçe Kaymakamı sporcularla biraraya gelerek, sporun her dalıyla uğraşmanın insana ayrı bir özgüven ve yaratıcılık kattığını anlatarak, ferdi spor yapmanın da hem ruhsal hem de fiziksel katkı sunduğunu belirtti. Ardından yarışmalara geçildi. Yarışmalarda Minikler (Klasik yay), Küçükler (Klasik yay), Gençler (Klasik yay) Gençler (Makaralı yay) Yıldızlar (Klasik yay) ve Yıldızlar (Makaralı yay) branşlarında dereceye girmek için iki gün boyunca ok atarak puan toplayacak.

Okullar Arasi Okculuk Aydin Il Musabakalari Didimde Yapiliyor 462949 404F502Dc888E5C46E3416D4D4A65A88

Muhabir: Hüseyin Çalışkan