Aydın BŞB ve Didim meclis üyesi Erol'un evlat acısı
Aydın BŞB ve Didim meclis üyesi Erol'un evlat acısı
İçeriği Görüntüle

Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nin Nazilli Turan Ortaokulu’nda düzenlediği kan bağışında öğrenci velileri 84 ünite bağış yaptı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında kurulan ünitelerin önünde uzun kuyruklar oluştu.

Nazillide Ogrenci Velilerinden Kan Bagisi Yarisi 993818236764D733C2972Fc6A38Ff996

Okul Müdürü Murat Turan ve okul aile birliğinin öncülüğünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası büyük ilgi görürken öğrencilere kan bağışının önemi ile ilgili bilgiler de verildi.

Nazillide Ogrenci Velilerinden Kan Bagisi Yarisi 26C03661006753Eee1E475Ac7D537Da9

Nazilli Fenerbahçeliler Derneği üyesi velilerin kampanyaya destekleri ise gözlerden kaçmadı. Okul Aile Birliğinden yapılan bilgilendirmede kan bağışı kampanyalarının belli aralıklarla süreceği ve öğrencilere yardımlaşma, sosyal sorumluluk ve kan bağışı bilinci aşılanması için çalışmaların süreceği belirtildi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI