Kaza, Nazilli’nin Yıldıztepe Mahallesi Muammer Hastepe Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı yönde seyreden motosiklet, sollama yaptığı sırada sokağa dönüş yapmak isteyen kamyonetle çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın ardından kontrolden çıkan motosiklet, savrularak yol kenarındaki bir sitenin otoparkında bulunan araçların arasına daldı.

Nazilli De Zincirleme Kaza 4 Aracin Karistigi Kazada 2 Kisi Yaralandi 1787206508188 512818

MOTOSİKLET HURDAYA DÖNDÜ

Kazada motosiklet kullanılamaz hale gelirken, kamyonet ile otoparkta park halinde bulunan 2 otomobilde maddi hasar meydana geldi. Motosikletten yola savrulan sürücü ise vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandı.

Sürücünün başındaki kask sayesinde baş bölgesinden ciddi bir yara almadığı öğrenildi. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralanan motosiklet sürücüsü ile kamyonet sürücüsü, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aydın’da takla atan otomobil hurdaya döndü
Aydın’da takla atan otomobil hurdaya döndü
İçeriği Görüntüle

Nazilli De Zincirleme Kaza 4 Aracin Karistigi Kazada 2 Kisi Yaralandi 1787206508585 454113

ARAÇLARINI HASARLI GÖRÜNCE ŞAŞKINA DÖNDÜLER

Kazanın ardından otoparktaki otomobillerin sahipleri de olay yerine geldi. Araçlarının kazada hasar gördüğünü gören vatandaşlar incelemelerde bulunurken, motosiklet ve diğer araçların kaldırılması için çalışma yapıldı.

VATANDAŞLARDAN “KASİS YAPILSIN” ÇAĞRISI

Bölgede daha önce de çok sayıda trafik kazasının meydana geldiğini öne süren mahalle sakinleri, Muammer Hastepe Caddesi’nde bazı motosiklet ve otomobillerin yüksek hızla seyrettiğini belirterek önlem alınmasını istedi.

Özellikle okulların açılmasıyla birlikte araç ve okul servisi trafiğinin yoğunlaştığına dikkat çeken vatandaşlar, benzer kazaların önüne geçilmesi için bölgeye hız kesici kasis yapılması çağrısında bulundu.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI