Aydın’da çalışmalarını sürdüren MHP’de yeni il başkanı oldu. Haluk Alıcık’ın görevden alınmasının ardından MHP Genel Merkezi tarafından Aydın İl Başkanlığı’na atama gerçekleştirildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluruyla MHP Aydın İl Başkanlığı’na Osmangazi Cihangiroğlu atandı.
MHP’LİLERDEN CİHANGİROĞLU’NA TAM DESTEK
Osmangazi Cihangiroğlu’nun MHP İl Başkanlığı’na atanması, kentteki partilileri memnun etti. Cihangiroğlu’nun il başkanı olmasına sevinen partililer, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Cihangiroğlu’na sevgi gösterilerinde bulunarak tam destek verdi.
OSMANGAZİ CİHANGİROĞLU KİMDİR?
Aydın’da ülkücü camianın ve eğitim çevrelerinin sevilen ismi olan 44 yaşındaki Cihangiroğlu, önceki dönem MHP Aydın Milletvekili adayı olarak listede yer almıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Cihangiroğlu, son yerel seçim öncesinde de Efeler Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu. Öte yandan Cihangiroğlu, geçen ay Antalya temsilcisi Kepez Spor Futbol AŞ’nin yönetimini resmen devralmıştı. Cihangiroğlu’nun kulübü devralmasıyla Kepezspor, aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor.




