Aydın Büyükşehir Belediyesi Kuyucak ilçesinde Çocuk Gelişim Merkezi açmaya hazırlanıyor. Büyükşehir ilk olarak merkezin temelleri için temel atma töreni gerçekleştirdi. Kuyucaklıların Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu sevgi seliyle karşıladığı törene CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Kuyucak Belediye başkan adayı Uğur Doğanca, Buharkent Belediye Başkan Adayı Ali Okkalı, Karacasu Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükyapıcı, Nazilli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik, Köşk Belediye Başkan Adayı Alper Aydoğan, vatandaşlar ve partililer katıldı. 

2-20
"KUYUCAK’TA BU İŞ BİTMİŞ” 
Temel atma töreni öncesi Büyükşehir Halk Oyunları ekibi ve bando ekibi alanı dolduran Kuyucaklılara keyifli anlar yaşattılar. Ardından alana gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve beraberindekiler meşaleler eşliğinde temelin atılacağı alana sevgi seli eşliğinde zorlukla yürüdü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise kalabalığa alanı doldurdukları için teşekkür etti ve Kuyucak’a yapılan yatırımları sıralayarak, “Kuyucak’ta bu iş bitmiş. Temeli atılan Çocuk Gelişim Merkezi 4 derslik, 105 kişilik spor alanından oluşarak, maliyeti ise 12 milyon 300 bin lira olacak.  Merkezimin temelini söz verdiğimiz gibi atıyoruz. Fen işleri olarak Kuyucak’ta 211 kilometre yol, ASKİ olarak 201 kilometre hat, 162 kilometre içme suyu, 39 kilometre kanalizasyon ve yağmur suyu, 42 adet sondaj kuyusu, 2 adet içme suyu paket arıtma olmak üzere güncel rakamlarla 441 milyon liralık yatırım yaptık.  Önümüzdeki dönemde Uğur başkanımla beraber 2 katını yapmaya söz veriyoruz” dedi. 

7-5
MUSTAFA SAVAŞ 11 YILDIR SİZİN İÇİN NE YAPTI
Konuşmasında Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı AK Partili Mustafa Savaş’ı eleştirerek devam eden Çerçioğlu “Bir hafta önce aldığımız bir ürünü bugün en az yüzde 10 zamlı fiyata alıyoruz. Mutfakta yangın var. Tencere kaynamıyor. Bunlar fakir fukaranın halinden anlamazlar. Aydın’da yaşayan kimse soğukta üşümez, yatağa aç girmez. Çünkü CHP’li belediye başkanlarımız var. Son bir yıldır sosyal yardımlarımız katlandı. Rakibim Mustafa Savaş 11 yıldır Aydın milletvekili, Ne yaptı sizin için? Biz ise hep eserlerimizden bahsediyoruz. Bugüne kadar verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ekonomi uçacak dediler zamlar uçtu. Emekli maaşı 10 bin lira, bugün ev kirası o kadar. Emekli, asgari ücretli bayramda kurban kesemiyor” ifadelerine yer verdi. 

Hayvanseverleri mutlu edecek proje devam ediyor Hayvanseverleri mutlu edecek proje devam ediyor

1-22
“ÇERÇİOĞLUN’A ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
CHP Kuyucak Belediye Başkan adayı Uğur Doğanca da, “Özlem başkanımıza teşekkür ediyoruz. 10 yıldan beri Kuyucak’ımıza, 36 mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımız sunuyoruz. 31 Mart’tan sonra Aydın’da Özlem başkanımız Kuyucak’ta ben hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 
  Konuşmaların ardından Çerçioğlu ve doğu bölgesi ilçelerin belediye başkanı adayları hep birlikte temel atma butonuna bastı. Son olarak Çerçioğlu ve belediye başkan adaylarının hep birlikte halkı selamlayarak tören alanında ayrıldı. Bu arada alanda vatandaşlara pilav, tavuk ve ayran ikram edildi. 

6-65-94-153-16

Kaynak: M. NAZLI ALTINAYAR