Nazillili hurdacının bayrak hassasiyeti! Çöpe atılan Türk Bayrağını aracına astı... Nazillili hurdacının bayrak hassasiyeti! Çöpe atılan Türk Bayrağını aracına astı...

Efeler Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde (EFESEM) eğitim alan öğrenciler, Başkan Yetişkin ve beraberindekilere sevgi gösterisinde bulundu. Öğrencilerle bol bol sohbet eden fotoğraf çektiren Yetişkin, önümüzdeki ay lise ve üniversiteye giriş sınavlarında ter dökecek öğrencilere başarı dileyerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı.

Öğrenci

“ATATÜRK’ÜN İZİNDEYİZ”
Milletvekili Karakoz, “Özellikle gençlerimizin güzel bir şehirde yaşaması için belediye başkanlarımız çok çalışıyorlar. Hem Özlem başkanımız hem de Anıl başkanımız çalışmaya devam edecekler. Bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeyiz ve hep izinde olmaya devam edeceğiz.” diyerek gençlerin bayramlarını kutladı. Öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Yetişkin ise “İnşallah daha güzel günlerde, daha güzel etkinliklerde beraber oluruz.” diyerek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden asla ayrılmayacaklarını söyledi.

Öğrenci 1Öğrenci 2Öğrenci 3Öğrenci 4Öğrenci 5

Kaynak: HABER MERKEZİ