Kurban bayramı tatilinin 9 gün olması ve okulların da kapanmasıyla birlikte gerçek anlamda sezona giriş yapıldığını söyleyen Akdoğan; bayram tatilinin uzun olmasının özellikle yerli turisti ilçemize yönlendirdiğini ve neredeyse % yüz doluluk oranının yakalanmasını beklediklerini söyledi.

Kuşadası'nı ayağa kaldıran paylaşım Kuşadası'nı ayağa kaldıran paylaşım

Kuto Baskani Serdar Akdogan Sezona Ozlem Duydugunuz Tablo Ile Basladik 477935 E92D75Cec9A5Fd2Ddb60A9238E47Ff9F

YENİ SEZONDA MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAYA HAZIRIZ

Kuşadası’nın hem dinlenmeye hem eğlenmeye gelenleri farklı seçeneklerle karşıladığını sözlerine ekleyen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, ‘Bulunduğumuz lokasyon ile yerli ve yabancı turistlerin her zaman gözbebeği olan ilçemizde, bu sezon da doğal ve kültürel güzelliklerimiz ile birlikte, çarşılarımız, restoranlarımız ve eğlence hayatımız ile misafirlerimizi ağırlamaya hazırız. Kruvaziyer turizminde de lider olan ilçemizde gemi rezervasyonları çok iyi gidiyor ve bundan sonra daha da iyi gitmesini beklediğimiz limanımızda rekor sayılara ulaşmayı hedefliyoruz’ dedi.

“Bayramda ve tüm sezon boyunca tatilcilerimizi Kuşadası’na bekliyoruz” sözleriyle açıklamasını sürdüren Akdoğan, herkesin sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesi temennilerinde bulundu.
 

Muhabir: AYLİN ESER