Kongreye 523 kulüp üyesinden en az 42'sinin katılması gerekirken, bu sağlanamadı. 7 yöneticinin katıldığı kongrede Avukat Behçet Alp başkanlığındaki yönetim, Dernekler Kanunu'na göre 'göreve devam' dedi.  

"HAVA YAPANLAR NEREDE?"

Kulüp Başkanı Behçet Alp, 'yönetim istifa' diyenlere karşı Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını söyleyerek, “Bu sen-ben meselesi değildir. Bu takım Kuşadası’nın takımıdır. Bizler takımı yalnız bırakmamak adına yola devam edeceğiz. Adaylık için boy gösterenler ortadan kayboldu. Antrenmanlara gelip gövde gösterisi yaparak, takıma yeni hoca, kaliteli futbolcular getireceklerini söyleyerek hava yapanlar nerede? Kimse taşın altına elini sokmak istemiyor. Takımı rahat bıraksınlar, kafaları karıştırmasınlar. Biz onların arkasındayız" diye konuştu. Alp, önlerinde çok ciddi maçların olduğunu ve bir an önce hep birlikte kenetlenmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

YÖNETİM KURULU

Öte yandan Yönetim Kurulu, Arif Küçükbayram, Bora Demir, Cem Arslan, Ekrem Keser, Erdem Özkayımoğlu, Halil Erenoğlu, İskender Avcı, Mazlum Doğan, M. Ali Çetinkaya, Mutlu Sezer, Şakir Eviz, Edip Sayıalioğlu, Ufuk Öğren’den oluştu.
Muhabir: Yazar Silinmiş