Kuşadası Belediyesi'nin, 14 Şubat Sevgililer Günü çerçevesinde, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda düzenlediği Eliz Bandı Orkestrası konseri Kuşadalılar'a unutulmaz bir gece yaşattı.

Kusadasinda Sevgililer Gunu Coskuyla Kutlandi 639035 De49Cc3Ad19E054F96C99Cc4E1A36868

KUŞADALILAR'DAN BAŞKAN GÜNEL'E TEŞEKKÜR

Grubu dinlemek için alanı dolduran Kuşadalılar, Eliz Band’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlenirken, Sevgililer Günü'nü de farklı bir atmosferde ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Geçmişten günümüze, pop müziğin en sevilen şarkılarını Kuşadalılar için söyleyen gruba kent sakinlerinin de eşlik etmesi, Sevgililer Günü coşkusunu katlanarak artırdı. 7'den 70'e, her yaştan vatandaşın büyük beğeni ile izlediği konser etkinliği kent sakinlerinden tam not alırken, vatandaşlar Başkan Günel ve ekibine teşekkür etti.

Kusadasinda Sevgililer Gunu Coskuyla Kutlandi 639035 227545E9877D96Eaf7C99424D2051017

SAHNEDE SÜPRİZ EVLENME TEKLİFİ

Kuşadası Belediyesi tarafından, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlenen ‘Eliz Band’ konseri, sürpriz evlenme teklifine sahne oldu. Konserde, 32 yaşındaki Metin Akgül sahnede diz çöküp, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi İlayda Ayaydın’a evlenme teklif etti.Oldukça duygulanan İlayda Ayayadın, evlenme teklifini kabul etti. Çift yaşadıkları mutluluğu sahnede fotoğraf çektirip, geleceğe taşıdı.Alanı dolduran Kuşadalılar, genç çiftin özel anlarını alkışlarla destekledi.

Konser sonrası meydanda yoğun mesai
Konser sonrası meydanda yoğun mesai
İçeriği Görüntüle

Kusadasinda Sevgililer Gunu Coskuyla Kutlandi 639035 7238Be452231B1Af663E1A6Bbee2B4Be

Kaynak: HABER BÜLTENİ