23 Mart 2024 tarihinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Davutlar Mahallesi’nde yaptığı açık hava toplantısında, "Ben kaybedersem bekar kadınları sahiplendirmek isteyenler ile çocuklarımıza yurtlarda taciz edenlere ses çıkarmayanlar kazanacak" şeklinde ifadeler kullanmıştı. CHP Kuşadası belediye başkan adayı Ömer Günel’i hedef alan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kuşadası ilçe Başkanı A. Özge Arslan, “Hiçbir zaman biz kadınlar, birilerinin koruyacağı ya da korkutacağı varlıklar olmayacağız” dedi.

Aydın’da sosyal konutlar ne durumda? Bakan Özhaseki’ye kritik ziyaret Aydın’da sosyal konutlar ne durumda? Bakan Özhaseki’ye kritik ziyaret

ÖMER GÜNEL’İN YAKIŞIKSIZ SÖYLEMLERİ KADINLARI RAHATSIZ ETTİ

TİP Kuşadası İlçe Başkanı A. Özge Arslan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ‘Son günlerde seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı olan Ömer Günel’in, bulunduğu partinin de asla çizgisine uyduğunu düşünmediğimiz yakışıksız söylemlerinin Kuşadası halkını da biz kadınları da fazlaca rahatsız etti diyerek, ‘ SEN KİMSİN Kİ bu kentin kadınlarını, kadınların yüzlerini bile buzlayan bir parti ve yapılanmayla tehdit ediyorsun. Diye sorarız kendisine. Hiçbir zaman biz kadınlar, birilerinin koruyacağı ya da korkutacağı varlıklar olmayacağız! Kurmaya çalıştığınız bu sisteme boyun eğmeyeceğiz.

Turkiye Isci Partisi Kusadasi Teskilatindan Omer Gunele Sert Cevap 457448 2Bb4E29Cba4696367019C3D11338F275 Removebg Preview

YA ONLAR YA BİZ DİYE KURDUĞUNUZ SİSTEME KARŞI ÇIKIYORUZ

Ya onlar, ya biz diye kurduğunuz bu sisteme karşı çıkıyoruz. Çıkmaya da devam edeceğiz. Biz Türkiye İşçi Partisi (TİP) olarak kadınlarımızı korumak için değil! Haklarını her daim savunmak için ve kadının toplumsal yerinin farkındalığı için hem genelde hem yerelde sonuna kadar gideceğiz! Biz bu kentte kazansak da kaybetsek te belediye meclislerindeki sesimizin yankıları tüm kente ulaşacak! Ve böyle kendini bilmez insanların tek bir koltuğu bile olmayacak! ‘ dedi.


 

Kaynak: AYLİN ESER