DİGİAD’tan Jandarma komutanına anlamlı ziyaret DİGİAD’tan Jandarma komutanına anlamlı ziyaret

Bayram süresince Didim Belediyesi ekipleri, ilçede huzurlu ve güvenli bir tatil ortamı sağlamak amacıyla sahada aktif görev yaptı. Kentin çeşitli noktalarında yürütülen temizlik, düzenleme ve koordinasyon çalışmalarıyla Didimlilere ve konuklara rahat bir bayram ortamı sunuldu.

I M G 20250610 W A0018

“CANKURTARANLARLA SAHİLLERDE”

Didim Belediyesi tarafından kısa süre önce düzenlenen ve Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın yakından takip ettiği cankurtaran tatbikatları, sahil güvenliği açısından etkisini gösterdi. Bayram boyunca görev başında olan ekipler, boğulma tehlikesi geçiren 33 vatandaşa anında müdahale ederek hayati risklerin önüne geçti.

I M G 20250610 W A0017

“VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GENÇAY’A SAHADA TEŞEKKÜR”

Bayram boyunca ilçede bulunan vatandaşlar ve tatilciler, Didim Belediyesi’nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti sıkça dile getirdi. Belediye Başkanı Hatice Gençay da bayram süresince sahada ekiplerle birlikte görev alarak vatandaşlarla birebir temas kurdu. İlçe genelinde yaptığı ziyaretlerde hem Didimlilerden hem de misafirlerden takdir ve teşekkür mesajları alan Başkan Gençay’a, halkın yoğun ilgisi dikkat çekti.

I M G 20250610 W A0020

“HALKIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ”

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, bayram süresince tüm ekiplerin koordineli bir şekilde sahada görev yaptığını belirterek şu açıklamalarda bulundu: “Kurban Bayramı boyunca hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin huzur ve güven içinde bir tatil geçirmesi için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük bir özveriyle çalıştık. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına gece gündüz görev başında olan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bayramda sahada vatandaşlarımızla birebir görüşme fırsatı buldum, aldığımız olumlu geri bildirimler ve teşekkürler bizler için en değerli ödül. Didim’i hep birlikte daha da ileri taşımaya kararlıyız.”

I M G 20250610 W A0019

Kaynak: HABER BÜLTENİ