Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor

Erman Kırmızı, yıllardır elde ettiği tecrübe ve birikimle TÜFAD Aydın Şubesi’ni daha ileriye taşımak için başkanlığa aday olduğunu ifade etti. Kırmızı, “Artık değişimin zamanı geldi. Genç nesil, modern futbol anlayışı ve yenilikçi bakış açısıyla derneğimizi daha dinamik hale getirebilir. Bu yüzden, yönetimde genç neslin olması gerektiğine inanıyorum” dedi.

TARİH AÇIKLANDI
Genel Kurul, 3 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’de Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) toplantı salonunda yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 10 Haziran Pazar günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

“KAMUOYLA PAYLAŞACAĞIZ”
Erman Kırmızı, yönetim listesini ilerleyen günlerde açıklayacağını belirtti. Bu listeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni yönetim listemizi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Amacımız, futbol antrenörlerimize daha fazla destek olmak ve onların yanında yer almak” ifadelerini kullandı. 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ