Karacasu Belediyesi tarafından hemen her yıl olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Zafer Yürüyüşü ve Fener Alayı, coşku içerisinde geçti. Cumhuriyet Meydanından başlayıp Dua Meydanına geçilmesi ve buradan Yayla yoluna çıkılması ile fener alayı devam etti. Genç yaşlı çok sayıda vatandaş ellerinde bayraklarla marşları hep bir ağızdan söyledi.

Yürüyüşe, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Başkan Yardımcısı Murat Büyükgümüş, CHP İlçe Başkanı Ali Akar, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Havai fişek gösterileri ile devam eden etkinlikte meşaleler ve Türk bayrakları ile yürüyen vatandaşlar, Onuncu Yıl Marşı, İzmir Marşı ve 100. yıl marşını hep bir ağızdan söyledi.

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “Karacasulu olmaktan bir kez daha onur ve gurur duydum. Bize destek vererek yanımızda olduğunuzdan dolayı öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Tüm ulusun her zaman her koşulda anlayarak ve hissederek coşku ile kutlaması gereken önemli bir gündür. Kutlu zaferin bu mutlu yıl dönümünde, aydınlık, çağdaş ve onurlu bir ülkenin sahipleri olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılında, bir kez daha yüce milletimizi ve kahraman ordumuzu kutluyor, başta Cumhuriyet'imizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.






