Aydın’da 2023 yılının Şubat ayında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazilli mitingi öncesinde açılan pankart, Türkiye’de yankı bulmuştu. Söz konusu pankart, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nden oluşan Millet İttifakı’nın o zamanki adı olan HDP ile iş birliği yaptığı iddiasında bulunuyordu. Söz konusu pankartı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, DEM, biz en azından üçlü olarak bu yola beraber yürümeye kararı verdik." söyleminin yer aldığı bugünlerde yeniden gündem oldu.

Iyi Partili Kural Iki Yil Once Pankarti Gundeme Getirdi Soytari Ozur Dileyecek Misin 583257 9695D443434Be5376717F0Bac3Aa0507

“YAPTIĞINDAN PİŞMANSIN”

Yaklaşık iki yıl AK Parti Nazilli Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı tarafından asılan pankartı, İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Parti Sözcüsü Durmuş Kural, sosyal medya hesabından imalı bir şekilde paylaşarak yeniden gündeme taşıdı. İYİ Partili Kural, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazilli ziyareti günü Nazilli Belediye meydanındaki binaya bu afişi asan soytarı bugünkü gelişmelerden sonra beni arayıp yaptığından pişman olup, özür dileyecek misin? Yoksa her zamanki gibi korkak korkak saman altından su yürütmeye davam edecek misin? Ben söyleyeyim, yaptığından pişmansın ama beni aramaya cesaretin yok. Olmaz ya arayacak olursan numaramı yorumlara yazıyorum.”

Iyi Partili Kural Iki Yil Once Pankarti Gundeme Getirdi Soytari Ozur Dileyecek Misin 583257 0Cd5Dd16C66B4F47779Ad6922C6Daf75

“İNSANLAR YAŞATTIKLARINI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ”

Numarasını yorumları yazan Kural, şu ifadelere de yer verdi: “05423822727 TSK’dan onuru, şerefi, haysiyeti ile TSK’den emekli olmuş bana o günü yaşatmayacaktınız. Allah çok büyük size bu günü yaşattı. Allah’ıma binlerce kere şükürler olsun. İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezmiş, ama sizin yaşadığınızı Allah düşmanıma bile yaşatmasın.”

Kaynak: HABER MERKEZİ