Kurban Bayramı tatili için arkadaşı ve yaşam koçu Soner K. ile birlikte Antalya’nın Kaş ilçesine giden Muzaffer Ancın, bilinmeyen bir nedenle arkadaşıyla tartıştı. Tartışma sırasında Soner K. tarafından itildiği iddia edilen Ancın, dengesini kaybederek yere düştü ve ardından başını sert zemine çarptı. Ağır yaralanan genç adam, beyin kanaması teşhisiyle Antalya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

ACI HABER GELDİ

Hastanede yoğun bakımda 10 gündür yaşam mücadelesi veren Muzaffer Ancın’dan bugün öğle saatlerinde acı haber geldi. Ancın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayata veda eden Muzaffer Ancın’ın acı haberi, ailesi başta olmak yakınları ve iş dünyasını yasa boğdu.

ORGANLARI BAĞIŞLANACAK

Oğlunun vefatının ardından iş insanı Mustafa Ancın, cenaze töreninin organ bağışı işlemlerinin tamamlanmasının ardından netleşeceği belirtti. Gencin maaşının Aydın’a getirilerek burada toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ