TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Nazillispor, maçlarını oynayabileceği alternatif sahalar için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne başvurdu. Yönetim, Didim Atatürk Stadı ve ADÜ Kampüsü’ndeki Binali Yıldırım Stadı’nı talep etti. İl Müdürlük, güvenlik gerekçesiyle Binali Yıldırım Stadı’nı reddederken, Didim Atatürk Stadı için onay verdi.
BAKANLIK DESTEK VERECEK
Pamukören’e bakanlıktan destek
Bugün yaşanan sürpriz gelişmeyle birlikte Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, bakanlıktan Pamukören Stadı için ödenek talep etti. Talebin kabul edilmesiyle stadın kapasitesi 5 bin kişiye çıkarılacak, sentetik çim zemini yenilenecek.
İHALE 27 AĞUSTOS’TA
İhale tarihi 27 Ağustos olarak belirlenirken, işin bitim süresinin 40 gün olacağı belirtildi. Bu süreçte Nazillispor, iç sahadaki ilk 1-2 maçını Didim Atatürk Stadı’nda oynayacak. Kalan maçlar ise ilçeye 12 kilometre uzaklıktaki Pamukören Stadı’nda yapılacak.
YENİ LOGO YALAN OLDU
Öte yandan yaklaşık bir ay önce taraftarın oylarıyla revize edilen kulüp logosunun değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’nun 600 bin TL talep ettiği öğrenildi. Kulübün bu bedeli karşılayacak finansal gücü bulunmadığından, şahin figürlü eski logo ile yola devam edilecek.
Admer ile yapılan anlaşma kapsamında kamp malzemeleri, antrenman üstleri ve hazırlık maçı formalarında yeni logonun basılı olduğu ürünlerin kulübe ulaştığı da öğrenildi.